H επικοινωνιακή στρατηγική της Western Union σε «ελληνικά χέρια»

H επικοινωνιακή στρατηγική της Western Union σε «ελληνικά χέρια»

Νέα συνεργασία της V+O COMMUNICATION με την Western Union.

Η V+O COMMUNICATION ανέλαβε πρόσφατα την επικοινωνία σε επίπεδο δημοσίων σχέσεων της Western Union στην Ελλάδα, παρέχοντας υπηρεσίες χάραξης και υλοποίησης της επικοινωνιακής στρατηγικής, υπηρεσίες Γραφείου Τύπου και ανάπτυξης σχέσεων με τα ΜΜΕ για την τοπική αγορά.

Συγκεκριμένα, η Western Union, δραστηριοποιούμενη στην Ελλάδα από το 1992 και διατηρώντας ένα ισχυρό δίκτυο σημείων εξυπηρέτησης, προσφέρει τη δυνατότητα πληρωμών τοις μετρητοίς για εμβάσματα τόσο στο εσωτερικό όσο και από το εξωτερικό σε περισσότερα από 1.700 σημεία σε ολόκληρη τη χώρα (από τις 30 Ιουνίου 2015) και περισσότερα από 500.000 σημεία διεθνώς. Από την έναρξη εφαρμογής των capital controls στην Ελλάδα στα τέλη Ιουνίου, η Western Union  απάντησε άμεσα στις ανάγκες της κοινωνίας μέσω της ευέλικτης προσαρμογής των υπηρεσιών της στη χώρα μας, παρέχοντας ουσιαστικές διευκολύνσεις στο κοινό στην τρέχουσα δύσκολη οικονομική συγκυρία. Η εταιρεία έχει ήδη ενεργοποιήσει τις εισερχόμενες,  εγχώριες και εξερχόμενες υπηρεσίες, γεγονός που συνιστά μια σημαντική εξέλιξη για τους πελάτες της στην Ελλάδα.

Η κ. Τέτη Κανελλοπούλου, CEO της V+O στην Ελλάδα δήλωσε σχετικά: «Η συνεργασία με την Western Union έχει ιδιαίτερη σημασία για εμάς ειδικά την συγκεκριμένη περίοδο προκλήσεων που βιώνουμε στη χώρα μας. Μας δίνεται η δυνατότητα να σχεδιάσουμε και να υλοποιήσουμε μία στοχευμένη στρατηγική επικοινωνίας, που θα προσδώσει ακόμη μεγαλύτερη δύναμη και αξία σε μία εταιρεία η οποία, προσηλωμένη στη χώρα μας, έχει ως προτεραιότητα την εξυπηρέτηση και διευκόλυνση των Ελλήνων πελατών της μέσα από τις υπηρεσίες που προσφέρει. Ταυτόχρονα, μέσα από το πρόγραμμα επικοινωνίας που υλοποιούμε συμβάλλουμε στην πιο ολοκληρωμένη ενημέρωση των Ελλήνων για τις εναλλακτικές που έχουν στη διάθεσή τους για την εκτέλεση των συναλλαγών τους σε μια δύσκολη για όλους συγκυρία».

Η Western Union, ηγέτιδα στην παγκόσμια αγορά υπηρεσιών μεταφοράς χρημάτων, μαζί με τα εμπορικά σήματα Vigo, Orlandi Valuta, Pago Facil και τη Western Union Business Solutions, παρέχει σε μεμονωμένους πελάτες και επιχειρήσεις, γρήγορους, αξιόπιστους και εύκολους τρόπους να στέλνουν και να λαμβάνουν χρήματα σε όλον τον κόσμο, να διαβιβάζουν πληρωμές και να εκτελούν εντολές αγοράς. Η διασυνοριακή ικανότητα της Western Union αποτελεί ένα συνδυασμό φυσικού και ψηφιακού δικτύου που εκτείνεται σε  περισσότερες από 200 χώρες και περιοχές, με την εταιρεία να διαθέτει πάνω από 500.000 σημεία εξυπηρέτησης σε όλο τον κόσμο – από κορυφαία δίκτυα λιανικής έως τράπεζες, και σε περισσότερα από 100.000 ATM.