H Ergon νέο μέλος στο διεθνές δίκτυο της Endeavor

H Ergon νέο μέλος στο διεθνές δίκτυο της Endeavor

Η εταιρεία ERGON προωθεί την ελληνική γαστρονομία στην Ελλάδα και διεθνώς από το 2008 μέσω των 600 προϊόντων υψηλής ποιότητας.

Νέο μέλος του διεθνούς δικτύου της Endeavor είναι η εταιρεία Ergon. H Ergon προωθεί την ελληνική γαστρονομία στην Ελλάδα και διεθνώς από το 2008 μέσω των 600 προϊόντων υψηλής ποιότητας που προσφέρει σε συνεργασία με 150 ανεξάρτητους Έλληνες παραγωγούς

Η επιλογή έγινε στο 54ο διεθνές πάνελ επιλογής (International Selection Panel – ISP) της Endeavor Global, που πραγματοποιήθηκε στη Νέα Υόρκη. Η εταιρεία, που εκπροσωπήθηκε από τον ιδρυτή και CEO, Θωμά Δούζη (φωτογραφία), αξιολογήθηκε από σημαντικούς επιχειρηματίες και στελέχη, όπως η Susan Lyne, Executive Vice President and Chief Executive Officer of AOL’s Brand Group και το μέλος του διεθνούς διοικητικού συμβουλίου της Endeavor, Wences Casares.

Με τη δημιουργία 7 concept stores, εκτός από την πώλησή τους, τα προϊόντα thw Ergon αξιοποιούνται σε menu από το Δημήτρη Σκαρμούτσο με σεβασμό στην παράδοση και τη διατροφική τους αξία. Με πρώτο σταθμό το Λονδίνο, όπου το κατάστημα ξεκίνησε τη λειτουργία του το 2014 και εξυπηρετεί 4.500 πελάτες μηνιαίως, στόχος της εταιρείας είναι να αυξήσει την παρουσία της διεθνώς με 25 επιπλέον καταστήματα μέχρι το 2018.

Συνολικά στο συγκεκριμένο ISP, κορύφωση μιας πολυδιάστατης διαδικασίας επιλογής επιχειρηματιών σε τοπικό και διεθνές επίπεδο, αξιολογήθηκαν και επιλέχθηκαν από επιχειρηματικούς ηγέτες και μέλη του διεθνούς δικτύου της Endeavor 31 επιχειρηματίες, εκπροσωπώντας 21 επιχειρήσεις από 15 χώρες. Οι επιλεγμένοι επιχειρηματίες, που πλέον είναι 948 από 606 εταιρείες σε 20 χώρες, απολαμβάνουν μια σειρά συμβουλευτικών και άλλων υπηρεσιών παγκόσμιου βεληνεκούς, προσαρμοσμένων στις ανάγκες τους από mentors και advisors της Endeavor, έχουν πρόσβαση στο διεθνές δίκτυο της και σε επενδυτές. Με αυτόν τον τρόπο αναπτύσσονται περαιτέρω, δημιουργούν θέσεις εργασίας και γίνονται πρότυπα για άλλους. Οι επιλεγμένοι επιχειρηματίες έχουν δημιουργήσει περισσότερες από 400,000 θέσεις εργασίας διεθνώς και κατέγραψαν έσοδα πάνω από $6,5 δισ. το 2013.

Από την Ελλάδα στο δίκτυο έχουν ενταχθεί ήδη οι εταιρείες Daily Secret, Hellas Direct, Obrela Security Industries, Out There Media, Papadimitriou, Fereikos-Helix, HotelBrain και Insurance Market. Το επόμενο πάνελ επιλογής με τη συμμετοχή ελληνικών εταιρειών θα πραγματοποιηθεί στην Κωνσταντινούπολη τον ερχόμενο Οκτώβριο.

Διαβάστε ακόμη: 

Η νέα λίστα 40 under 40 αποκλειστικά στο FortuneGreece