H εταιρεία Μύλοι Λούλη στηρίζει «Το Χαμόγελο του Παιδιού»

H εταιρεία Μύλοι Λούλη στηρίζει «Το Χαμόγελο του Παιδιού»
Η Μύλοι Λούλη με οδηγό τη 200 χρόνων ιστορία της και εφτά γενιών παράδοση κοινωνικής προσφοράς, έχει προτεραιότητά της την κοινωνική ευθύνη.

Η εταιρεία Μύλοι Λούλη, πιστή στη δέσμευσή της να βρίσκεται πάντα με ευθύνη δίπλα στην ελληνική κοινωνία, ανθρωπιστικούς οργανισμούς και κοινωφελή ιδρύματα, στήριξε πρόσφατα για μια ακόμα φορά «Το Χαμόγελο του Παιδιού», προσφέροντας προϊόντα «Μύλοι Αγίου Γεωργίου».

Συγκεκριμένα, η Μύλοι Λούλη διέθεσε περισσότερα από 900 κιλά αλεύρι -450 πακέτα φαρίν απ, 450 και 250 τεμάχια αλεύρι για όλες τις χρήσεις και αλεύρι ολικής άλεσης, αντίστοιχα- και 360 πακέτα σιμιγδάλι, για να καλύψει τις ανάγκες των Σπιτιών του Οργανισμού. Η εταιρεία, μέσα από διαφορετικές ενέργειες, ενισχύει διαχρονικά και ενεργά «Το Χαμόγελο του Παιδιού» για να συνεχίσει το δύσκολο έργο του και να είναι στο πλευρό χιλιάδων παιδιών.

Η Μύλοι Λούλη με οδηγό τη 200 χρόνων ιστορία της και εφτά γενιών παράδοση κοινωνικής προσφοράς, έχει προτεραιότητά της την κοινωνική ευθύνη. Η εταιρεία ήταν, είναι και θα παραμείνει ενεργό κομμάτι της κοινωνίας, στηρίζοντας πάντα όσους έχουν ανάγκη.