H Fresh Line επιστρέφει με την Πολύμνια

H Fresh Line επιστρέφει με την Πολύμνια

Η νέα σειρά βασίζεται σε μια ελληνική παραδοσιακή συνταγή με έναν συνδυασμό από ευεργετικά βότανα και αιθέρια έλαια.

Η Fresh Line επιστρέφει με τη νέα σειρά Πολύμνια, που περιέχει δύο προϊόντα βασισμένα σε μία ελληνική παραδοσιακή συνταγή με έναν συνδυασμό από ευεργετικά βότανα και αιθέρια έλαια γνωστά για τις θεραπευτικές τους ιδιότητες από την αρχαιότητα.

Τσουκνίδα, πιπερόριζα, κυστίνη, έλαιο Neem, σκόρδο, D-Πανθενόλη, ξύλο κέδρου και τσάι από 8 βιολογικά βότανα από την Κρήτη.

Το σετ εντατικής διέγερσης και ενδυνάμωσης μαλλιών για 60 ημέρες είναι εμπνευσμένο από τη μούσα της ελληνικής ποίησης Πολύμνια, και περιλαμβάνει:

ΠΟΛΥΜΝΙΑ Σαμπουάν Διέγερσης & Ενδυνάμωσης
Τονωτικό και δυναμωτικό σαμπουάν, ιδανικό για την αντιμετώπιση της τριχόπτωσης και τα αδύναμα μαλλιά. Εμπλουτισμένο με εκχύλισμα τσουκνίδας, που προλαμβάνει την πτώση των μαλλιών, και εκχύλισμα σκόρδου με διεγερτική και αντιμυκητιακή δράση. Η συνταγή έχει ενισχυθεί με αιθέριο έλαιο πιπερόριζας, που βοηθά στην ανάπτυξη νέων τριχών, και με αιθέριο έλαιο κέδρου, που τονώνει τη μικροκυκλοφορία του τριχωτού. Περιέχει D πανθενόλη για θρέψη και ενυδάτωση.

ΠΟΛΥΜΝΙΑ Λοσιόν Διέγερσης & Ενδυνάμωσης
Τονωτική και δυναμωτική λοσιόν, ιδανική για την εντατική θεραπεία της τριχόπτωσης και τα αδύναμα μαλλιά. Εμπλουτισμένη με εκχύλισμα τσουκνίδας, που προλαμβάνει την πτώση των μαλλιών τονώνοντας την μικροκυκλοφορία του τριχωτού, και εκχύλισμα σκόρδου με διεγερτική και αντιμυκητιακή δράση. Περιέχει έλαιο neem με ρυθμιστικές ιδιότητες, που ανακουφίζει από τα συμπτώματα που συχνά συνοδεύουν την τριχόπτωση. Παράλληλα, τα αιθέρια έλαια πιπερόριζας και κέδρου προωθούν την ανάπτυξη νέων τριχών. Περιέχει D -Πανθενόλη για θρέψη και ενυδάτωση.