H H&M ανοίγει το 28ο κατάστημα της στη Πάτρα

H H&M ανοίγει το 28ο κατάστημα της στη Πάτρα

Συνεχίζει την επέκταση της στην Ελλάδα η παγκοσμίως αναγνωρισμένη εταιρία υψηλής μόδας.

Η H&M, Hennes & Mauritz, η παγκοσμίως αναγνωρισμένη εταιρία υψηλής μόδας ανακοίνωσε το άνοιγμα του 28ου καταστήματός της στην Πάτρα, στη οδό Αγίου Νικολάου 25. Το 900 τ.μ., 3όροφο κατάστημα θα ανοίξει τις πόρτες του στις αρχές Μαρτίου και θα προσφέρει μόδα αποκλειστικά για το μωρό και το παιδί.

«Η Πάτρα είναι μια από τις πιο σημαντικές και μεγάλες πόλεις στην Ελλάδα και είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που ανοίγουμε το πρώτο μας κατάστημα σε ένα τόσο κομβικό σημείο. Στην H&M επενδύουμε με γνώμονα την ισχυροποίηση του Η&Μ brand στην Ελλάδα, ενώ ταυτόχρονα είμαστε σε μια συνεχή αναζήτηση για νέο προσωπικό και εσωτερική εξέλιξη» δήλωσε η κ. Dominique Fantaccino, Country Manager Ελλάδος.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα εγκαίνια του καταστήματος θα ανακοινωθούν πριν από το άνοιγμα. Η Η&Μ Ελλάδος είναι υποκατάστημα της Η&Μ Group και ξεκίνησε τη λειτουργία της το Μάρτιο του 2007 στην οδό Σταδίου στο κέντρο της Αθήνας. Σήμερα, η Η&Μ αριθμεί 27 καταστήματα σε επτά πόλεις: Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Λάρισα, Ρόδο, Ιωάννινα, Ξάνθη και Κομοτηνή.