H ICAP βρέθηκε για 4η συνεχή χρονιά στο υψηλότερο βάθρο των EBA

H ICAP βρέθηκε για 4η συνεχή χρονιά στο υψηλότερο βάθρο των EBA

Ο Όμιλος διακρίθηκε για 4η συνεχή χρονιά ως National Champion στο θεσμό των European Business Awards.

Τα European Business Awards  ανακοίνωσαν ότι η ICAP Group επελέγη ως Εθνικός Φιναλίστ 2015/16 (National Champion) στα ομώνυμα Βραβεία Κύρους, στην κατηγορία “The Business of the Year Award with Turnover of €26-150m”.

Ουσιαστικά, η τιμητική διάκριση Εθνικός Φιναλίστ, είναι η τέταρτη  στη σειρά που λαμβάνει συνολικά ο Όμιλος στα πλαίσια του ετήσιου, διεθνώς καταξιωμένου διαγωνισμού, τις προηγούμενες δύο στην κατηγορία «Ιnternational Growth» και αποτελεί ακόμη μία αναγνώριση της ιδιαίτερης ανάπτυξης του, στον τελευταίο ενάμιση χρόνο.

Σημειώνεται ότι η ICAP Group  τιμήθηκε και το 2012 από τον διεθνή οργανισμό, με το βραβείο Ruban d’Honneur ως 1 από τις 10 κορυφαίες εταιρείες στην Ευρώπη στην κατηγορία Business of the Year (με κύκλο εργασιών από € 26 – 150 εκατ. ευρώ).

H ICAP Group, συναγωνίστηκε φέτος 32.000 Ευρωπαϊκές εταιρείες από 33 χώρες και  πλέον, θα διεκδικήσει το τίτλο «Ruban d’Honneur» στον επόμενο γύρο της διαδικασίας.  Η Επιτροπή κριτών που απαρτίζεται από σημαντικές προσωπικότητες, επέλεξε τις εταιρείες εκείνες που αποδεδειγμένα διακρίνονται για την Καινοτομία, την Επιχειρηματική Αριστεία και τα Επιτεύγματά τους.

Η διάκριση αυτή αφορά στην αναγνώριση της ιδιαίτερης ανάπτυξης του Ομίλου ICAP στον τελευταίο ενάμιση χρόνο, στα πλαίσια της Στρατηγικής του που στοχεύει στην ανάπτυξη των δραστηριοτήτων του, τόσο σε επίπεδο Υπηρεσιών όσο και σε νέες γεωγραφικές αγορές.

Πιο συγκεκριμένα, στη διάρκεια των 18 αυτών μηνών η ICAP Group πέτυχε στις επιχειρηματικές τις δεσμεύσεις μέσα από ένα καλά ισορροπημένο συνδυασμό παραγόντων, αξιοποιώντας τη δυναμική τόσο των ιδίων πόρων της όσο και των διεθνών συνεργατών τους.

Κάποιοι εκ των συνδυαστικών παραγόντων που συντέλεσαν στη διάκριση της ΙCAP στη δεύτερη φάση του θεσμού των European Business Awards 2015-6, αφορούν ενδεικτικά στις Στρατηγικές Συνεργασίες με διεθνείς οργανισμούς (DUN & BRADSTREET,GOOGLE, HUTHWAITE, HOGAN Assessments, NorthgateArinso, κ.α.), στην ICAP Databank η οποία περιλαμβάνει στοιχεία για 3 εκατ. επιχειρήσεις της ΝΑ Ευρώπης, καθώς και στο Πρόγραμμα Trade Exchange το οποίο ο Όμιλος προωθεί δυναμικά σε Ελλάδα εισήγαγε στη Βουλγαρία και Ρουμανία, ως το μοναδικό  δίκτυο ανταλλαγής στοιχείων συναλλαγών στη ΝΑ Ευρώπη.

Παράλληλα, με δυναμική παρουσία σε 5 χώρες, εκτός της Ελλάδας  (Ρουμανία, Βουλγαρία, Σερβία, Βοσνία & Ερζεγοβίνη και Κύπρο καλύπτει επαρκώς την ΝΑ Ευρώπη. Σήμερα η ICAP Group  βρίσκεται και πάλι σε τροχιά ανάπτυξης, με συνεχή και σημαντική αύξηση  Εσόδων που για το 2015 υπολογίζονται σε €63 εκατ. (+5%). Οι υπηρεσίες της προσφέρονται από 1.300 εργαζομένους (πλέον των 2.200 που εργάζονται σε εγκαταστάσεις πελατών μας), ενώ ο Ομιλος συνολικά, κατατάσσεται στην  21η θέση, ανάμεσα στους μεγαλύτερες εργοδότες της χώρας.

Ο Νικήτας Κωνσταντέλλος, Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου ICAP, πρόσθεσε «Νιώθουμε πολύ χαρούμενοι με την τιμητική αυτή διάκριση. Είμαστε δεσμευμένοι να συνεχίσουμε την ανάπτυξή μας με ακόμη ταχύτερους ρυθμούς προσφέροντας στους 7.000 πελάτες μας, σταθερά υψηλή  ποιότητα υπηρεσιών. Θερμά συγχαρητήρια στους Ανθρώπους του Oμίλου, την καρδιά του οργανισμού, για τη δέσμευση και τη συμβολή τους στο οικοδόμημα αυτό.»