H KPMG αναδεικνύεται «Global SI Digital Transformation 2020 Microsoft Partner of the Year»

H KPMG αναδεικνύεται «Global SI Digital Transformation 2020 Microsoft Partner of the Year»
High speed train driving along the rails through a train station tunnel at night. Motion Blur. Long Exposure. Edited, Composite Night Skyline. Odaiba, Tokyo, Japan, Asia
Το βραβείο αποτελεί αναγνώριση του ισχυρού χαρτοφυλακίου λύσεων και υπηρεσιών που αναπτύχθηκαν με βάση τις τεχνολογίες και την εξαιρετική εξυπηρέτηση πελατών της Microsoft.

Η KPMG International ανακοίνωσε την κατάκτηση του βραβείου «Global SI Digital Transformation 2020 Microsoft Partner of the Year». Η εταιρεία ξεχώρισε μεταξύ των κορυφαίων παγκόσμιων εταίρων/συνεργατών της Microsoft για την αριστεία που επέδειξε στην καινοτομία και την εφαρμογή λύσεων για τους πελάτες της με βάση τις τεχνολογίες Microsoft.

«Μέσω της κοινής ανάπτυξης κορυφαίων στον κλάδο λύσεων και υπηρεσιών, η συνεργασία μας με την Microsoft αποτελεί σημαντική παράμετρο για την υποστήριξη των πελατών μας κατά το μετασχηματισμό τους σε αυτήν την ψηφιακή εποχή», σχολιάζει ο Jens Rassloff, Παγκόσμιος Επικεφαλής Συμμαχιών της KPMG International. «Είμαστε υπερήφανοι που ξεχωρίσαμε λόγω της δέσμευσής μας να βρισκόμαστε στην πρώτη γραμμή των αλλαγών και για το πλεονέκτημα που παρέχουμε στους κοινούς πελάτες μας. Μαζί θα συνεχίσουμε να βοηθάμε τις εταιρείες κατά το μετασχηματισμό τους στους τομείς που είναι πιο κρίσιμοι για την απόδοση και τη βιώσιμη επιτυχία τους».

Ο Νίκος Δημάκος, Γενικός Διευθυντής και Επικεφαλής των Συμβουλευτικών υπηρεσιών της KPMG στην Ελλάδα δήλωσε «Η διάκριση αυτή αποτελεί το επιστέγασμα της άριστης συνεργασίας μας με την Microsoft και την από κοινού συσπείρωση της τεχνογνωσίας μας για να υποστηρίξουμε με το βέλτιστο δυνατό τρόπο τον ψηφιακό μετασχηματισμό των πελατών μας.»

Τα βραβεία Microsoft Partner of the Year δίνονται στους εταίρους/συνεργάτες της Microsoft που ανέπτυξαν και παρείχαν εξαιρετικές λύσεις με βάση τις τεχνολογίες της Microsoft κατά τη διάρκεια της περασμένης χρονιάς. Τα βραβεία χωρίζονται σε αρκετές κατηγορίες, με τους βραβευόμενους να επιλέγονται μεταξύ περισσότερων από 3 300 υποψηφιοτήτων από περισσότερες από 100 χώρες παγκοσμίως.

Κατά τη συνεργασία με τους πελάτες μας για τον ψηφιακό μετασχηματισμό τους, οι επαγγελματίες της KPMG εφαρμόζουν μια προσέγγιση που βασίζεται σε επιχειρηματικά κριτήρια και υποστηρίζεται από την τεχνολογία. Οι υπηρεσίες Microsoft που προσφέρουμε αφορούν τον πλήρη κύκλο ζωής ενός έργου, από την στρατηγική ως την αρχιτεκτονική, την εφαρμογή και τις υπηρεσίες, σε τομείς κλειδιά όπως ο ολοκληρωμένος μετασχηματισμός μέσω cloud, οι έξυπνες επιχειρηματικές εφαρμογές, ο έξυπνος εργασιακός χώρος, το blockchain, η τεχνητή νοημοσύνη, τα δεδομένα και οι αναλύσεις και η κυβερνοασφάλεια. Αξιοποιούμε τα δοκιμασμένα πλαίσια και τις μεθοδολογίες μας, όπως τα Powered και Connected Enterprise, για την ταχύτερη εφαρμογή και καλύτερη απόδοση της επένδυσης.

H KPMG και η Microsoft συνδυάζουν την εις βάθος γνώση του κλάδου, την εμπειρία σε νέα επιχειρηματικά μοντέλα και εξελισσόμενες διαδικασίες και την τεχνογνωσία σε θέματα διακυβέρνησης, κινδύνου και συμμόρφωσης της KPMG, με τις επιχειρηματικές πλατφόρμες cloud και τις εξελιγμένες τεχνολογίες της Microsoft. Μαζί βοηθάμε τους πελάτες να επιταχύνουν τις ψηφιακές στρατηγικές τους ώστε να επιτύχουν στη νέα πραγματικότητα.