H Madonna γίνεται 60 και το γιορτάζει με κάθε επισημότητα

H Madonna γίνεται 60 και το γιορτάζει με κάθε επισημότητα
epa05749543 (FILE) - A file photo dated 15 February 2016 shows US singer, songwriter and actress Madonna during a promotional event in Tokyo, Japan, 15 February 2016. According to news reports on 25 January 2017, Madonna has applied for the adoption of two more children from Malawi. EPA/FRANCK ROBICHON

Η «βασίλισσα της ποπ» βρίσκεται στο Μαρόκο και θα κάνει απόψε ένα μεγαλοπρεπές πάρτι για να σβήσει τα 60α κεράκια της!

Η Μαντόνα αφίχθη χθες στην παλιά πόλη του Μαρακές, στο νότιο Μαρόκο, για να γιορτάσει απόψε, ξέφρενα και με κάθε επισημότητα, τα 60α της γενέθλια, μετέδωσε το Γαλλικό Πρακτορείο επικαλούμενο συγκλίνουσες πηγές.

«Ανακαλύπτοντας πεζή τον λαβύρινθο της Μεντίνα την ώρα του καλέσματος για την προσευχή», σχολιάζει η βασίλισσα της ποπ σε ένα βίντεο που γύρισε νύχτα και ανήρτησε στους λογαριασμούς της στα social media.

Την Τρίτη, το “Material girl” είχε επίσης αναρτήσει μια φωτογραφία της όπου φορούσε το παραδοσιακό φέσι (ταρμπούς), διακοσμημένο εντυπωσιακά. Εκεί έγραφε: «Σήμερα φοράω μια τούρτα στο κεφάλι… δύο ημέρες απέμειναν».

Η αστυνομία του Μαρόκου βρίσκεται σε επαγρύπνηση με στόχο να εμποδίσει τα σχέδια των δημοσιογράφων και φωτογράφων που θα επιχειρήσουν να ακολουθήσουν τη διάσημη τραγουδίστρια, όπως επιβεβαίωσαν ρεπόρτερ από το Μαρακές, στο Γαλλικό Πρακτορείο.

Τα σενάρια δίνουν και παίρνουν σχετικά με τον χώρο που θα επιλέξει η Μαντόνα για να σβήσει τα 60α κεράκια της. Το El Fenn, ένα παλάτι με πισίνα και τεράστια ταράτσα, το Kaskab Tasmanot, ιδιοκτησίας του Ρίτσαρντ Μπράνσον και το πολυτελές ξενοδοχείο “La Pause” θεωρούνται τα επικρατέστερα.