H Mastercard στρέφεται προς τις ελληνικές startups

H Mastercard στρέφεται προς τις ελληνικές startups

Το πρόγραμμα Start Path Global υποστηρίζει startups που εφαρμόζουν τεχνολογίες τεχνητής νοημοσύνης.

Η Mastercard καλωσόρισε πέντε νέα startups στο πρόγραμμά της Start Path Global, την παγκόσμια πρωτοβουλία της εταιρίας για τη στήριξη καινοτόμων startups που διαμορφώνουν εκ νέου το μέλλον του εμπορίου.

Το πρόγραμμα είναι ανοιχτό για startups που επαναπροσδιορίζουν τις τραπεζικές υπηρεσίες και τον τομέα των πληρωμών και έχουν ήδη καταφέρει να συγκεντρώσουν έναν σημαντικό Series A γύρο χρηματοδότησης.

«Οι Fintech startups ανά τον κόσμο σχεδιάζουν ένα ψηφιακό μέλλον», δήλωσε ο Amy Neale, Vice President του προγράμματος Mastercard Start Path. «Παρουσιάζουν μία νέα και διαφορετική προσέγγιση για την ενίσχυση της επιλογή και της εμπειρίας του πελάτη, σε ολόκληρο τον κλάδο του λιανεμπορίου.  Η συνεργασίας μας με αυτά τα startups ουσιαστικά βοηθά στη σύνδεση των νέων τεχνολογιών με έμπιστα και ασφαλή δίκτυα χρηματοδότησης, καθώς και με διαδικασίες για τη δημιουργία μίας πιο ανταποδοτικής και απρόσκοπτης εμπειρίας λιανεμπορίου».

Οι αιτήσεις για το νέο κύκλο του προγράμματος άνοιξαν

H Mastercard έχει ήδη ανοίξει τις αιτήσεις του προγράμματος για τον καλοκαιρινό κύκλο του 2017 Start Path, για εταιρίες σε πιο προχωρημένο στάδιο, και αιτήσεις συμμετοχής θα γίνονται δεκτές μέχρι και την Κυριακή 23 Απριλίου.

Για να εγγραφείτε, επισκεφθείτε το: www.startpath.com