H μεγαλύτερη γιορτή της επιχειρηματικότητας ξεκινάει από την Ελλάδα

H μεγαλύτερη γιορτή της επιχειρηματικότητας ξεκινάει από την Ελλάδα

Το DisruptStartupScaleup φέρνει την Ελλάδα στο επίκεντρο της παγκόσμιας επιχειρηματικότητας.

Η μεγαλύτερη γιορτή του κόσμου για την επιχειρηματικότητα ξεκινάει φέτος για πρώτη φορά από την Ελλάδα στο DisruptStartupScaleup στο Μέγαρο Μουσικής 15 και 16 Νοεμβρίου με livestream σε 150 χώρες και διεθνή startup τουλάχιστον από 30 χώρες.

Συνολικά 100 ομιλητές, 50 finalist startups, 30 workshops, 5 ζωντανοί διαγωνισμοί, βραβεία για πετυχημένα startup και μια έκθεση για startup στην Ελλάδα πλαισιώνουν την φετινή εκδήλωση.

O Jonathan Ortmans, Πρόεδρος της ΠΕΕ, Senior Fellow του Ewing Marion Kauffman Foundation, ο οποίος θα βρεθεί στην Αθήνα για την τελετή έναρξης της ΠΕΕ και να συμμετέχει στο Disrupt Startup ScaleUP, δήλωσε ότι «το οικοσύστημα των startups εξελίσσεται στην Ελλάδα με την υπόσχεση να φέρει μία οικονομική ανανέωση σε όλη τη χώρα. Τόσο η Παγκόσμια Εβδομάδα Επιχειρηματικότητας όσο και η εκδήλωση Disrupt Startup ScaleUP, φέρνουν στο προσκήνιο τους τύπους των επιχειρηματιών που θα πρέπει να είναι στο μυαλό των υπευθύνων χάραξης πολιτικής, ως προτεραιότητα για τη δημιουργία μίας νέας βάσης σταθερότητας».

Μιχάλης Στάγκος συνιδρυτής των Industry Disruptors – Game Changers.
Μιχάλης Στάγκος συνιδρυτής των Industry Disruptors – Game Changers.
Μιχάλης Στάγκος συνιδρυτής των Industry Disruptors – Game Changers.

Ο Μιχάλης Στάγκος συνιδρυτής των Industry Disruptors – Game Changers και διοργανωτής του Disrupt αναφέρει: «Η φετινή εκδήλωση, έρχεται σαν επιστέγασμα των προσπαθειών μας να διεθνοποιήσουμε το ελληνικό οικοσύστημα νεοφυούς επιχειρηματικότητας και να τοποθετήσουμε στον παγκόσμιο χάρτη την χώρα ως πόλο καινοτομίας και επιχειρηματικότητας, αποτελεί ένα πολύ ισχυρό μήνυμα, ένα μήνυμα εξωστρέφειας και ελπίδας για την χώρα».

Ο Larry Sanger, συνιδρυτής της Wikipedia και Ιδρυτής και Δ/νων Σύμβουλος της Infobitt Internet Thought Leader, ο Bob Dorf, συν-συγγραφέας του «the Startup Owner’s Manual», ο Scott Halford, παραγωγός και σεναριογράφος βραβευμένος με Emmy & Πρόεδρος της Complete Intelligence, η Nanxi Liu, συν-ιδρύτρια και Δ/νουσα Σύμβουλος της Enplug, Founder of Nanoly Bioscience, η Stacey Ferreira, συν-ιδρύτρια του MySocialCloud.com και ιδρύτρια του AdMoar, είναι μερικοί μόνο από τους διεθνείς ομιλητές που θα συνομιλήσουν με τους νέους επιχειρηματίες, θα παρουσιάσουν τις ιδέες τους και θα συμμετέχουν στις κριτικές επιτροπές τους διημέρου.

Περισσότερα για το Disrupt Startup ScaleUP  http://2014.industrydisruptors.org και για τους ID-GC www.industrydisruptors.org.