H Mobile Technology αναδείχθηκε «National Champion» στα European Business Awards

H Mobile Technology αναδείχθηκε «National Champion» στα European Business Awards

Η εταιρεία διαγωνίστηκε πρώτη φορά στο διαγωνισμό ήταν μεταξύ των 5 εταιρειών που διακρίθηκαν στην κατηγορία «Business of the Year Award with Turnover €0-25M».

Επισφραγίζοντας ένα επιτυχημένο και δυναμικό οικονομικό έτος, η Mobile Technology βραβεύτηκε «National Champion» στον Πανευρωπαϊκό διαγωνισμό European Business Awards, sponsored by RSM.

Η εταιρεία που διαγωνίστηκε πρώτη φορά στο διαγωνισμό ήταν μεταξύ των 5 εταιρειών που διακρίθηκαν στην κατηγορία «Business of the Year Award with Turnover €0-25M» αποδεικνύοντας πως παρά το δύσκολο και ασταθές οικονομικό περιβάλλον της χώρας, υπάρχουν επιχειρήσεις που μπορούν να ξεχωρίσουν, φέρνοντας σημαντικές διακρίσεις για τη χώρα μας στην Ευρώπη.

Στον μεγαλύτερο επιχειρηματικό διαγωνισμό που πραγματοποιείται τα τελευταία 10 χρόνια, συμμετείχαν περισσότερες από 33.000 ευρωπαϊκές επιχειρήσεις από 34 χώρες, ενώ συνολικά μόνο 38 ελληνικές εταιρείες πέρασαν στη 2η φάση του διαγωνισμού.

Η ανοδική πορεία που παρουσιάζει η Mobile Technology τα τελευταία χρόνια, αποτέλεσε βασικό παράγοντα επιλογής της, καθώς για ακόμη μία χρονιά το οικονομικό έτος της εταιρείας, που έκλεισε στις 30 Ιουνίου, σημείωσε σημαντική αύξηση.

Αξιοσημείωτο δε, οτι παρά τις πρωτοφανείς δυσκολίες που είχε να αντιμετωπίσει η επιχειρηματική αγορά, όπως τα capital controls και το κλείσιμο των τραπεζών, η Mobile Technology ενδυνάμωσε τις σχέσεις με τους συνεργάτες της, προσθέτοντας εκατοντάδες νέους πελάτες, επεκτείνοντας τις δραστηριότητές της σε νέους τομείς και ανανεώνοντας τα συμβόλαια με βασικούς προμηθευτές, όπως τη Honeywell και τη Vocollect.

Σύμφωνα με τη διοίκηση της εταιρείας, η συγκεκριμένη βράβευση δίνει μεγάλη ηθική ικανοποίηση και χαρά σε όλους τους εμπλεκομένους, αφού αποτελεί απόδειξη οτι η εταιρεία πληρεί όλα τα αυστηρά ποιοτικά κριτήρια της ευρωπαϊκής επιτροπής αξιολόγησης (RSM). Παράλληλα, ο Δρ. Ανδρέας Ζερβός, Πρόεδρος & Διευθ. Σύμβουλος της Mobile Technology δηλώνει οτι αναμένεται αντίστοιχη αύξηση κύκλου εργασιών και καθαρών αποτελεσμάτων, αλλά και επιταχυνόμενος ρυθμός μείωσης του δανεισμού και για το οικονομικό έτος που έχει ξεκινήσει από την 1η Ιουλίου 2016 και θα κλείσει στις 30 Ιουνίου 2017.