H νέα εποχή των Praktiker στην Ελλάδα

H νέα εποχή των Praktiker στην Ελλάδα

Η εταιρεία θα ακολουθήσει ανεξάρτητη πορεία σε σχέση με τα Praktiker σε άλλες χώρες. 

Η εξαγορά των Praktiker στην Ελλάδα από τον καναδικό όμιλο Fairfax Financial Holdings Limited, αλλάζει τα δεδομένα για την εταιρεία σε σχέση με τις υπόλοιπες εταιρείες Praktiker που δραστηριοποιούνται σε άλλες χώρες.

Σε σχετική ανακοίνωση, η Praktiker Hellas, που απασχολεί 1.200 εργαζόμενους, αναφέρει ότι σχεδιάζει να αυξήσει το ήδη υψηλό ποσοστό των Ελλήνων προμηθευτών, το οποίο αυτή τη στιγμή αγγίζει το 85%. Μεταξύ άλλων, όπως αναφέρεται, «στρατηγικοί άξονες της νέας εποχής είναι οι ανταγωνιστικές τιμές, η εξαιρετική ποιότητα προϊόντων και υπηρεσιών και σαφώς οι καινοτομίες, που αποτελούν εξάλλου τα βασικά στοιχεία που βοήθησαν την εταιρεία να ανταποκριθεί στις ιδιαίτερες συνθήκες και να παραμείνει υγιής».

Σύμφωνα με την εταιρεία, με τη στήριξη του νέου μετόχου και με τη συμβολή των εργαζομένων της, η Praktiker Hellas στοχεύει στην αξιοποίηση όλων των δυνατοτήτων που ξεδιπλώνονται μελλοντικά. Η υλοποίηση αυτής της επένδυσης αποτελεί επιβεβαίωση εμπιστοσύνης στις θετικές προοπτικές της εταιρείας αλλά ταυτόχρονα και αισιόδοξο μήνυμα για την ελληνική οικονομία και τη χώρα μας.

Ο Γενικός Διευθυντής, κ. Ιωάννης Σελαλμαζίδης, δήλωσε σχετικά: «Η εξέλιξη αυτή μας ικανοποιεί ιδιαίτερα καθώς ‘γυρίζουμε σελίδα’ και ξεκινά μια νέα δυναμική και αναπτυξιακή πορεία για την Praktiker Hellas. Στηριζόμενοι στην μακρόχρονη εμπειρία μας, τη γνώση της αγοράς και διαθέτοντας την ευελιξία που απαιτείται, προσβλέπουμε με πολλή αισιοδοξία στο μέλλον έχοντας στο πλευρό μας τους ανθρώπους μας, τους συνεργάτες μας και τους έλληνες καταναλωτές».