H νέα γενιά καταστημάτων ΑΒ Βασιλόπουλος

H νέα γενιά καταστημάτων ΑΒ Βασιλόπουλος

Φρέσκια φιλοσοφία, με μοντέρνα αισθητική, μοναδικό design, άνετο περιβάλλον συνθέτουν το μυστικό της εταιρείας.  

H ΑΒ Βασιλόπουλος συνεχίζει δυναμικά την επενδυτική της δραστηριότητα και το τελευταίο τετράμηνο του έτους! Αυτή τη φορά «ταράζει τα νερά» της Δυτικής Αττικής με ένα ολοκαίνουριο κατάστημα στην περιοχή του Κηφισού!

Το νέο σύγχρονο κατάστημα, που άνοιξε τις πόρτες του στο κοινό την Τετάρτη 3 Σεπτεμβρίου 2014, στη λεωφόρο Κηφισού 94, εντυπωσιάζει με το μέγεθος (4.000 τμ) και την πληρότητά του, καθώς ακολουθεί μία εντελώς φρέσκια φιλοσοφία, με μοντέρνα αισθητική, μοναδικό design, άνετο περιβάλλον και ειδικό φωτισμό, που αναδεικνύει τα προϊόντα! Παράλληλα, η εταιρεία θέλοντας να προσφέρει περισσότερες επιλογές και ελευθερία στους καταναλωτές, εξασφάλισε ταχύτερη εξυπηρέτηση παρέχοντας 200 θέσεις parking, τρία διαφορετικά είδη ταμείων, εσωτερικό ανελκυστήρα, κυλιόμενους διαδρόμους, ακόμα και υπηρεσία home delivery για όσους δεν έχουν πολύ χρόνο.

Παράλληλα, με μία εντελώς διαφορετική οπτική, οι λάτρεις του καλού φαγητού θα έχουν την ευκαιρία, όπως πάντα, να αποκτήσουν εκλεκτά προϊόντα. Ολόφρεσκα φρούτα και λαχανικά, φρεσκοψημένο ψωμί, λαχταριστά γλυκίσματα, τυριά και αλλαντικά καθημερινά από κάθε γωνιά της Ελλάδας και του κόσμου, εκλεκτά ψάρια, κρασιά από όλο τον κόσμο, ξηροί καρποί και φρεσκοκομμένος καφές, είναι μερικά μόνο από τα προϊόντα που διάλεξε η εταιρεία για να μοιραστεί μαζί με τους πελάτες της την αγάπη της για το καλό φαγητό και τους αυθεντικούς τρόπους παραγωγής!

Η ΑΒ Βασιλόπουλος καλεί τους καταναλωτές να επισκεφθούν το νέο κατάστημα και από την Τετάρτη 3/9/2014 έως και το Σάββατο 6/9/2014, να κάνουν τις αγορές τους 10%φθηνότερα!

Με αφορμή τα εγκαίνια του νέου καταστήματος στον Κηφισό, ο κ. Λεωνίδας Βρεττάκος, Γενικός Διευθυντής της ΑΒ Βασιλόπουλος δήλωσε: “Είμαστε πραγματικά υπερήφανοι για το ΑΒ στον Κηφισό, καθώς δίνει τη δυνατότητα στον πελάτη να γνωρίσει τη νέα γενιά καταστημάτων μας, την ΑΒ της καινοτομίας, της πρωτοπορίας, της δύναμης και της γνώσης των ανθρώπων μας. Ενώ ταυτόχρονα, μαζί με τα 23 καταστήματα που έχουμε εγκαινιάσει από την αρχή της χρόνιας, αποτελεί έμπρακτη απόδειξη της στήριξής μας στην Ελληνική Οικονομία! Όλοι οι πελάτες μας πλέον θα μπορούν να ζουν μια διαφορετική και αναβαθμισμένη εμπειρία αγορών!».

Διαβάστε ακόμα:

Η ΑΒ Βασιλόπουλος βγήκε πιο ισχυρή από την κρίση

Αύξηση εσόδων και μείωση κερδών για την ΑΒ Βασιλόπουλος