H Office Line στηρίζει τον Πανελλήνιο Σύλλογο Γυναικών με Καρκίνο Μαστού «Άλμα Ζωής»

H Office Line στηρίζει τον Πανελλήνιο Σύλλογο Γυναικών με Καρκίνο Μαστού «Άλμα Ζωής»
Με αφορμή τη συμμετοχή των εργαζομένων της στον αγώνα Digital Greece Race for the Cure® 2021, η Office Line έστειλε μήνυμα στήριξης στον σύλλογο στέκοντας δίπλα στους συνανθρώπους που το έχουν ανάγκη.

Η Office Line, ο διεθνώς αναγνωρισμένος πάροχος λύσεων Cloud και Ψηφιακού Μετασχηματισμού με ανεπτυγμένο το αίσθημα κοινωνικής ευθύνης, στέκεται αρωγός στο πολύτιμο έργο του Πανελλήνιου Συλλόγου Γυναικών με Καρκίνο Μαστού «Άλμα Ζωής». Με αφορμή τη συμμετοχή των εργαζομένων της στον αγώνα Digital Greece Race for the Cure® 2021, η Office Line έστειλε μήνυμα στήριξης στον σύλλογο στέκοντας δίπλα στους συνανθρώπους που το έχουν ανάγκη.

Θέλοντας να κινητοποιήσει και να ευαισθητοποιήσει όλες τις γυναίκες να ενημερωθούν σωστά για τον καρκίνο του μαστού, αναδεικνύοντας τη μεγάλη σημασία της έγκαιρης διάγνωσης και πρόληψης, η Office Line, σε συνεργασία με το «Άλμα ζωής», διοργάνωσε ενημερωτική ημερίδα με συμμετοχή του προσωπικού της, των ανθρώπων του συλλόγου και εξειδικευμένου ιατρού.

O κος Βασίλης Παπούλιας, COO, της Office Line δήλωσε: «Η συμμετοχή μας είναι αφιερωμένη σε όλες τις Survivors του κόσμου, σε όσες γυναίκες δεν βρίσκονται μαζί μας και σε όσες πάλεψαν και κέρδισαν το στοίχημα της ζωής. Θέλουμε να δώσουμε δύναμη, κουράγιο και θάρρος σε όλες τις γυναίκες να συνεχίσουν να δίνουν τον δικό τους “αγώνα” ενάντια στον καρκίνο και να εμπνεύσουμε και άλλους να συμμετάσχουν, για να ακουστεί πιο δυνατά το μήνυμα “ΜΑΖΙ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟΙ από τον καρκίνο του μαστού”. Συγχαρητήρια στο σύλλογο για τις δράσεις του, τις οποίες δεσμευτήκαμε να στηρίξουμε με κάθε δυνατό τρόπο!»

Από την πλευρά της, η κα Παρασκευή Μιχαλοπούλου, Πρόεδρος του Πανελληνίου Συλλόγου Γυναικών με Καρκίνο Μαστού «Άλμα Ζωής» ανέφερε χαρακτηριστικά: «Η ανάδειξη της αξίας της πρόληψης και έγκαιρης διάγνωσης για τον καρκίνο του μαστού αποτελεί βασικό στόχο του Συλλόγου «Άλμα Ζωής» και είναι χαρά μας να βλέπουμε όλο και περισσότερο κόσμο να κινητοποιείται για ένα θέμα που πραγματικά σώζει ζωές. Η πραγματοποίηση επιπλέον δράσεων για ενημέρωση των εργαζομένων για την πρόληψη του καρκίνου του μαστού  αποτελεί έναν πολύ αποτελεσματικό τρόπο προαγωγής της υγείας, αποδεικνύοντας παράλληλα την κοινωνική ευθύνη και ευαισθησία της εταιρείας σας. Ευχαριστούμε την Office Line για τη στήριξη στον Σύλλογό μας και ευελπιστούμε η συμμετοχή της στο Greece Race for the Cure® να αποτελέσει αρχή για μία ευρύτερη συνεργασία. Γιατί μαζί είμαστε πιο δυνατοί από τον καρκίνο του μαστού».