H Pizza Hut χαρίζει 50.000 δολάρια σε ένα τυχερό φίλαθλο

H Pizza Hut χαρίζει 50.000 δολάρια σε ένα τυχερό φίλαθλο

Η αμερικανική αλυσίδα πίτσας αναζητά τον απόλυτο φίλαθλο που έχει πάθος για τα NCAA σπορ, είναι χρήστης των κοινωνικών μέσων και άνετος με την κάμερα.

H Pizza Hut θέλει να προσφέρει σε έναν φίλαθλο μια ευκαιρία ζωής. Πιο συγκεκριμένα, η αμερικανική αλυσίδα πίτσας ανακοίνωσε αυτήν την εβδομάδα ότι θα ξεκινήσει να δέχεται αιτήσεις για τη νέα «Pizza Hut All-American» θέση που δημιούργησε μόλις έγινε ο επίσημος συνεργάτης του αθλητικού συλλόγου NCAA.

Ο νικητής θα λάβει 50.000 δολάρια προκειμένου να ταξιδέψει και να καταγράψει στα κοινωνικά μέσα δικτύωσης όσα περισσότερα παιχνίδια πρωταθλήματος μπορεί κατά τη διάρκεια του 2016-2017, σύμφωνα με δήλωση της εταιρείας.

«H Pizza Hut αναζητά τον “απόλυτο φίλαθλο” που έχει πάθος και γνώση για τα NCAA σπορ, χρήστης των κοινωνικών μέσων, άνετος με την κάμερα και μπορεί να λειτουργήσει κάτω από πιεστικές προθεσμίες», προσέθεσε η εταιρεία στο δημοσίευμά της.

«Πρόκειται για μια ευκαιρία ζωής που σπάνια θα έχει κανείς βιώσει στο παρελθόν», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Ντέιβιντ Ντάνιελς στο CNBC, αντιπρόεδρος ενημέρωσης και διαφήμισης της Pizza Hut.

Οι ενδιαφερόμενοι θα έχουν την ευκαιρία να δηλώσουν συμμετοχή έως τις 6 Νοεμβρίου.