H Startup που προσφέρει απεριόριστες πριβέ πτήσεις με τζετ

H Startup που προσφέρει απεριόριστες πριβέ πτήσεις με τζετ

Με 2.000 δολάρια το μήνα η Beacon παρέχει απεριόριστες διαδρομές με ιδιωτικό τζετ.

Τα αεροπορικά ταξίδια είναι πολλές ταλαιπωρία και ας το παραδεχτούμε, οι περισσότεροι από εμάς δεν έχουν την πολυτέλεια να ταξιδεύουν με ιδιωτικό τζετ. Πώς θα σας φαινόταν, όμως, αν θα μπορούσατε να γίνετε «συνδρομητές» σε μία υπηρεσία η οποία θα διευκόλυνε σημαντικά την μετακίνησή σας με ιδιωτικό αεροπλάνο;

Η startup που ονομάζεται Beacon έχει ακριβώς αυτόν τον στόχο. Δεν πρόκειται, βέβαια, για μία φθηνή υπηρεσία. Σύμφωνα με το CNN Money, με μία συνδρομή 2.000 δολαρίων το μήνα προσφέρονται απεριόριστες πτήσεις με ιδιωτικό αεροπλάνο μεταξύ Νέας Υόρκης και Βοστώνης, καθώς επίσης και διακοπές σε δύο εξαιρετικά δημοφιλείς προορισμούς, στο Nantucket και στο Hamptons.

Τρεις από τους τέσσερις ιδρυτές της Beacon είναι «βετεράνοι» των startup αεροπορικών εταιρειών. Η προηγούμενη δουλειά τους ήταν η Surf Air, η οποία λειτουργεί με ένα παρόμοιο συνδρομητικό μοντέλο για πτήσεις στην Καλιφόρνια. Ενώ, όμως, η Surf Air είναι ιδιοκτήτρια των αεροπλάνων που χρησιμοποιεί, η Beacon θα συνεργαστεί με εταιρείες που κατέχουν μικρά αεροσκάφη.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Beacon, Wade Eyerly, δήλωσε στο είπε CNNMoney πως επί της ουσίας η υπηρεσία δεν έχει να κάνει με τα αεροπλάνα, αλλά με την εξοικονόμηση χρόνου. Και αυτή είναι η αποστολή της Beacon.Μέχρι στιγμής, έχει συγκεντρώσει προπαραγγελίες 3 εκατομμυρίων ευρώ και ελπίζει να έχουν εγγραφεί συνολικά 300-350 μέλη μέχρι τη στιγμή που θα αρχίσουν οι πτήσεις, πράγμα το οποίο αναμένεται να συμβεί στα τέλη του προσεχούς καλοκαιριού ή στις αρχές του φθινοπώρου.

Ο στόχος είναι να πραγματοποιούνται 15-20 πτήσεις την ημέρα, ώστε αν χάσει κανείς μία πτήση, να μην χρειάζεται να περιμένει τρεις ώρες για την επόμενη. Κάθε συνδρομητής μπορεί να κάνει κράτηση μέχρι και για τέσσερις πτήσεις κάθε φορά και μπορεί να φιλοξενήσει έξι έως δέκα άτομα.

Η κράτηση γίνεται πολύ εύκολα μέσω της εφαρμογής της Beacon για κινητά. Μέσω αυτής μπορείτε να επιλέξετε την αναχώρηση και την άφιξη σας, να ελέγξετε τη διαθεσιμότητα και είστε έτοιμη για αναχώρηση!