H Thales ενισχύει την παραγωγή ιατρικών συστημάτων απεικόνισης για την αντιμετώπιση της πανδημίας

H Thales ενισχύει την παραγωγή ιατρικών συστημάτων απεικόνισης για την αντιμετώπιση της πανδημίας
Από την αρχή της κρίσης, η Thales εφάρμοσε μέτρα για την προστασία της υγείας και της ασφάλειας εργαζομένων και συνεργατών αλλά και για την απόλυτη διασφάλιση των συνθηκών υγιεινής στους χώρους της. Χάρη στα μέτρα - τα οποία περιλαμβάνουν την εκ περιτροπής εργασία και τακτική απολύμανση - ο όμιλος διασφάλισε την απρόσκοπτη λειτουργία του σε ό,τι αφορά στην παραγωγή και τις επισκευές.

Για να διαχειριστούν την αυξημένη ροή ασθενών εξαιτίας της κρίσης του κορωνοϊού, τα νοσοκομεία και οι προμηθευτές ιατρικού εξοπλισμού χρειάζεται να ενισχύσουν τις δυνατότητές τους. Τα ακτινολογικά συστήματα της Thales προσφέρουν ακτινογραφική απεικόνιση υψηλής ποιότητας, επιτρέποντας στο υγειονομικό προσωπικό να παρακολουθεί την πορεία της υγείας των ασθενών με κορωνοϊό, τόσο στα ακτινολογικά κέντρα όσο και στους χώρους νοσηλείας.  Οι Thales και Trixell® ενισχύουν τη δραστηριότητά τους διπλασιάζοντας την παραγωγικότητά τους, ώστε να παραδίδουν έως και 400 ανιχνευτές την εβδομάδα.

Από την αρχή της κρίσης, η Thales εφάρμοσε μέτρα για την προστασία της υγείας και της ασφάλειας εργαζομένων και συνεργατών αλλά και για την απόλυτη διασφάλιση των συνθηκών υγιεινής στους χώρους της. Χάρη στα μέτρα – τα οποία περιλαμβάνουν την εκ περιτροπής εργασία και τακτική απολύμανση – ο όμιλος διασφάλισε την απρόσκοπτη λειτουργία του σε ό,τι αφορά στην παραγωγή και τις επισκευές.  Η Thales επίσης έχει θέσει σε εφαρμογή σχέδιο ενίσχυσης της παραγωγής και παράδοσης στις δραστηριότητές του που σχετίζονται με τον ιατρικό τομέα, με προσλήψεις επιπλέον προσωπικού και τη μετάθεση υπαλλήλων για την άμεση υποστήριξη των αναγκών που έχει δημιουργήσει η αυξημένη ζήτηση.

Η μονάδα παραγωγής του Ομίλου στην Moirans της Γαλλίας λειτουργεί σε 24ωρη βάση, 7 ημέρες την εβδομάδα, με πέντε ξεχωριστές βάρδιες, περιορίζοντας έτσι τον αριθμό των ατόμων που έχουν ταυτόχρονη φυσική παρουσία στους χώρους της. Η CMT Medical, η μονάδα ανάπτυξης λογισμικού και συστημάτων στο Ισραήλ λειτουργεί με εντατικούς ρυθμούς και πολλά συστήματα έχουν ήδη εγκατασταθεί σε νοσοκομεία. Επιπλέον, όλες οι ζωτικής σημασίας υποστηρικτικές λειτουργίες, σε τομείς όπως η τεχνική υποστήριξη, οι πωλήσεις, οι προμήθειες και η εφοδιαστική αλυσίδα, συνεχίζουν να πραγματοποιούνται από προσωπικό που εργάζεται από το σπίτι.

Οι ανιχνευτές με ακτίνες Χ της Trixell®1 αποτελούν αναπόσπαστο μέρος των σταθερών και φορητών ακτινογραφικών συστημάτων τα οποία χρησιμοποιούνται για να παραγάγουν απεικονίσεις υψηλής ποιότητας. Είτε περιλαμβάνονται στα συστήματα που διαθέτουν οι πελάτες της Thales είτε συνδυάζονται με κινητά συστήματα ακτινογραφίας (Artpix EZ2GO), οι ανιχνευτές καθιστούν εφικτή την κλινική απεικόνιση υψηλής ποιότητας σε οποιοδήποτε σημείο του νοσοκομείου. Επιπροσθέτως, διαθέτοντας φορητούς ανιχνευτές με λειτουργία τομοσύνθεσης, τα νοσοκομεία μπορούν να έχουν τρισδιάστατη απεικόνιση που να προσεγγίζει αυτήν που προσφέρει ο αξονικός τομογράφος, αποκτώντας έτσι πιο λεπτομερή εικόνα των βλαβών που μπορεί να υπάρχουν στα όργανα των ασθενών.

Μπορείτε να μάθετε περισσότερα για τις καινοτόμες λύσεις που προσφέρει η Thales στους ανθρώπους οι οποίοι είναι στην πρώτη γραμμή της μάχης ενάντια στον κορωνοϊο, εδώ.

Φωτογραφία: Screenshot Facebook