H YALCO εξοπλίζει το νέο «smart» ξενοδοχείο πέντε αστέρων ONOMA HOTEL στη Θεσσαλονίκη

H YALCO εξοπλίζει το νέο «smart» ξενοδοχείο πέντε αστέρων ONOMA HOTEL στη Θεσσαλονίκη
Εν μέσω πανδημίας και αυστηρών περιορισμών, η ομάδα HO.RE.CA. της YALCO εξόπλισε το ξενοδοχείο με επιτραπέζια σκεύη εξαιρετικής ποιότητας και σχεδιασμού, προερχόμενα από ευρωπαϊκούς οίκους.

Η YALCO, επεκτείνοντας συνεχώς τις συνεργασίες της στον κλάδο του HO.RE.CA., ανακοινώνει τον εξοπλισμό του πρώτου  «smart» ξενοδοχείου της Θεσσαλονίκης, ΟΝΟΜΑ HOTEL, με λειτουργίες και αισθητική που απευθύνονται στους millenials. Η συνεργασία είναι ενδεικτική της δυνατότητας της YALCO να ανταποκρίνεται σε πολυδιάστατες απαιτήσεις και διαφοροποιημένο πελατολόγιο, καθώς το ΟΝΟΜΑ HOTEL δεν είναι μόνο ένα ξενοδοχείο 5 αστέρων, αλλά αποτελεί κυρίως ένα καινοτόμο ξενοδοχειακό concept που απευθύνεται στις νεότερες γενιές επισκεπτών, με σύγχρονες απαιτήσεις και πρωτοποριακή αισθητική.

Εν μέσω πανδημίας και αυστηρών περιορισμών, η ομάδα HO.RE.CA. της YALCO εξόπλισε το ξενοδοχείο με επιτραπέζια σκεύη εξαιρετικής ποιότητας και σχεδιασμού, προερχόμενα από ευρωπαϊκούς οίκους. Σε συνέπεια με τον καινοτόμο, νεανικό και ταυτόχρονα πολυτελή χαρακτήρα του νέου ξενοδοχείου, τα πιάτα, τα ποτήρια και τα μαχαιροπίρουνα  που επιλέχθηκαν χαρακτηρίζονται από λιτές, μοντέρνες γραμμές και συνδυάζονται με το good mood food μενού που προσφέρει το εστιατόριο, προσφέροντας έτσι μια ολοκληρωμένη εμπειρία στο millennial κοινό που απευθύνεται το ONOMA HOTEL. Επιπλέον επιλέχθηκαν είδη παρουσίασης μπουφέ μοναδικής αισθητικής αλλά και καλάθια/μπασκέτες, για την ασφαλή αποθήκευση, μεταφορά και πλύσιμο των ποτηριών του εστιατορίου και μπαρ, διαμορφώνοντας ένα δυναμικό πλαίσιο επιλογών.

Το νέο smart ξενοδοχείο ONOMA HOTEL 83 δωματίων, λειτουργεί μέσω έξυπνης τεχνολογίας, προσφέροντας στον επισκέπτη τη δυνατότητα εξατομίκευσης των υπηρεσιών και των εμπειριών που μπορεί να έχει ο κάθε ένοικος του ΟΝΟΜΑ HOTEL. Μερικές από αυτές τις δυνατότητες είναι για παράδειγμα η δημιουργία ενός εντελώς προσωποποιημένου χώρου εμπειριών π.χ. gaming, wine tasting, φωτογραφίας κ.ά., η δυνατότητα εργασίας από τους πλήρως εξοπλισμένους και ευέλικτους χώρους του ξενοδοχείου και η ελεύθερη αξιοποίηση μιας σειράς κοινόχρηστων χώρων όπως της βιβλιοθήκης, του γηπέδου μπάσκετ, του γυμναστήριου, της αίθουσας παιχνιδιών, και φυσικά του εστιατορίου, του bar και της πισίνας, που ενισχύουν τη διάθεση των millennials και των νεότερων για παιχνίδι και χαλάρωση.

To 5 αστέρων ONOMA HOTEL είναι μέλος του ξενοδοχειακού ομίλου Anatolia Hospitality το οποίο διαθέτει δύο πλήρως ανανεωμένα και ανακαινισμένα ιδιόκτητα ξενοδοχεία σε Θεσσαλονίκη και Κομοτηνή, διαχειρίζεται βίλες και πολυτελή διαμερίσματα στη Μύκονο και στη Λευκάδα, ενώ διαθέτει και το γραφείο εισερχόμενου τουρισμού ASI.

Η συνεργασία της YALCO σε ένα project τόσο καινοτόμο και νεανικό, επιβεβαιώνει την ικανότητα της εταιρείας να ανταποκρίνεται με επιτυχία σε διαφορετικές και πολυδιάστατες ανάγκες, καταφέρνοντας έτσι να κερδίζει την εμπιστοσύνη των συνεργατών της και να διευρύνει συνεχώς το πελατολόγιό της.