Η hellas online στα «σύννεφα» των υπηρεσιών

Η hellas online στα «σύννεφα» των υπηρεσιών

Η εταιρεία απέσπασε το βραβείο cloud provider στα Business IT Excellence Awards 2014.

Η hellas online, ως ο πρώτος τηλεπικοινωνιακός πάροχος που παρέχει ολοκληρωμένες υπηρεσίες cloud, διακρίθηκε στην κατηγορία cloud provider (πάροχοι cloud υπηρεσιών) των «Business IT Excellence (BITE) Awards 2014».

Τα Business IT Excellence (BITE) Awards 2014 επιβραβεύουν τις πιο επιτυχημένες και καινοτόμες πρακτικές και στρατηγικές αξιοποίησης των Τεχνολογιών Πληροφορικής & Επικοινωνιών, καθώς και τα έργα ηλεκτρονικής διακυβέρνησης. Τα βραβεία διοργανώνουν το περιοδικό netweek της Boussias Communications και το Εργαστήριο Ηλεκτρονικού Επιχειρείν, ELTRUN, του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Κατά την παραλαβή του βραβείου ο Corporate Product Marketing Manager της hellas online, κύριος Νίκος Παπαδόγλου, τόνισε ότι «Το hol cloud, μια ολοκληρωμένη cloud υπηρεσία που παρέχεται εδώ και 2 χρόνια στη χώρα μας, είναι η απάντηση στη σύγχρονη ανάγκη των επιχειρήσεων σε μια εποχή που απαιτεί την επίτευξη ανάπτυξης αλλά με ιδιαίτερα προσεκτική διαχείριση κόστους.»

Το hol cloud είναι μια πρωτοποριακή ολοκληρωμένη υπηρεσία που βασίζεται στη σύζευξη της πληροφορικής με τις τηλεπικοινωνίες. Με το hol cloud, οι επιχειρήσεις αποκτούν τη δυνατότητα να μισθώνουν πόρους υποδομής και υπολογιστικής ισχύος για να εξυπηρετούν τις ΙΤ ανάγκες τους, πληρώνοντας μόνο για τις υπηρεσίες που πραγματικά χρειάζονται και χρησιμοποιούν. Ταυτόχρονα, οι επιχειρήσεις διασφαλίζουν τη συνολική τους κάλυψη, τόσο για τις υπηρεσίες πληροφορικής όσο και για τα τηλεπικοινωνιακά τους κυκλώματα πρόσβασης, από έναν και μόνον πάροχο με μία ενιαία σύμβαση υποστήριξης (end-to-end SLΑ) η οποία τους διασφαλίζει τη μέγιστη ποιότητα υπηρεσιών.

Διαβάστε ακόμα:

Δωρεάν wi-fi στο μετρό και στον ηλεκτρικό από την hellas online

Νέα «σελίδα» για την hellas online