HOMLI: Η νέα πλατφόρμα που μας μαθαίνει πόσο αξίζει το σπίτι μας με ένα κλικ

HOMLI: Η νέα πλατφόρμα που μας μαθαίνει πόσο αξίζει το σπίτι μας με ένα κλικ
HOMLI
Η HOMLI, μια νέα startup από τη Νέα Υόρκη, εκμεταλλεύεται τις απεριόριστες δυνατότητες της τεχνητής νοημοσύνης και προσφέρει διαδικτυακές εκτιμήσεις ακινήτων σε λιγότερο από ένα λεπτό.

Αν ψάχνεις να πουλήσεις ή και να νοικιάσεις το ακίνητό σου, το πιθανότερο είναι ότι δυσκολεύεσαι να αποφασίσεις τι ποσό μπορείς ρεαλιστικά να ζητήσεις. Ειδικά με την άνοδο των τιμών σε πολλές περιοχές της χώρας, γίνεται ολοένα και δυσκολότερο να διαχωρίσεις την «φούσκα» από την πραγματικότητα.

Ταυτόχρονα, αν είσαι από την άλλη πλευρά και αναζητάς ακίνητο για αγορά ή ενοικίαση χρειάζεται κόπος και πολύ ψάξιμο, τόσο για να βρεις το κατάλληλο ακίνητο όσο και για να βεβαιωθείς ότι η τιμή που πληρώνεις είναι δίκαιη.

Η λύση μέχρι σήμερα ήταν ατελείωτες ώρες ψαξίματος και συζητήσεις επί συζητήσεων με επαγγελματίες του χώρου των οποίων τη γνώμη δεν ήξερες πάντα αν μπορείς να εμπιστευτείς. Η εκτίμηση της εμπορικής αξίας ενός ακινήτου αντί να αποτελεί προϊόν αντικειμενικής ανάλυσης, κατέληγε συχνά απόρροια υποκειμενικών απόψεων τρίτων.

Τα πράγματα όμως αλλάζουν, και πλέον υπάρχει λύση απλή, στοχευμένη, και αντικειμενική. Τη φέρνει η HOMLI, μια νέα startup από τη Νέα Υόρκη, που εκμεταλλεύεται τις απεριόριστες δυνατότητες της τεχνητής νοημοσύνης προκειμένου να βελτιώσει τη διαφάνεια στον χώρο του ελληνικού Real Estate.

HOMLI
HOMLI

Τι μπορώ να μάθω για το ακίνητό μου μέσα από την πλατφόρμα της HOMLI;

Η ομάδα της HOMLI έχει δημιουργήσει μια πρωτοποριακή πλατφόρμα η οποία αξιοποιεί όλη τη διαθέσιμη πληροφορία από τον χώρο των ακινήτων και την αναλύει με καινοτόμες τεχνικές, ώστε να παράσχει αντικειμενική πληροφόρηση για κάθε ακίνητο που μπορεί να μας ενδιαφέρει.

Η διαδικασία είναι εξαιρετικά απλή και αποτελείται βασικά από δύο βήματα:

  1. Μπαίνεις στο site και χωρίς να απαιτείται login, πληκτρολογείς τη διεύθυνση του ακινήτου που σε ενδιαφέρει. Μπορεί να πρόκειται για ένα ακίνητο που σου ανήκει και σκέφτεσαι να πουλήσεις ή να νοικιάσεις, ή μπορεί να πρόκειται για κάποιο ακίνητο που σκέφτεσαι να αγοράσεις.
  2. Στη συνέχεια, εισάγεις μερικά πολύ βασικά στοιχεία, όπως το έτος κατασκευής, το εμβαδόν, τον όροφο του ακινήτου, ώστε ο αλγόριθμος να μάθει όλα όσα χρειάζεται.

Έπειτα, εμφανίζονται στην οθόνη σου όλες οι πληροφορίες που χρειάζεσαι. Συγκεκριμένα η πλατφόρμα παρέχει:

  • την αξία του ακινήτου για πώληση ή ενοικίαση
  • την τάση αύξησης ή μείωσης της αξίας κατά το τελευταίο έτος
  • ανάλυση της γειτονιάς με στοιχεία για τη διαθέσιμη συγκοινωνία και την απόσταση από κύρια σημεία της πόλης
  • καθώς και άλλα χρήσιμα στοιχεία

Η παραπάνω διαδικασία διαρκεί κάτω από 1 λεπτό και δεν εμπεριέχει κανένα κόστος.

Πώς μπορεί να με βοηθήσει η HOMLI στην πώληση ή ενοικίαση του ακινήτου μου;

Πρώτα-πρώτα, από μόνη της η παραπάνω πληροφόρηση, που προφέρεται χωρίς καμία περαιτέρω υποχρέωση, διευκολύνει ήδη την αναζήτηση αγοραστή/ενοικιαστή διότι πολύ απλά μας επιτρέπει να γνωρίζουμε τι μπορούμε ρεαλιστικά να ζητήσουμε.

Από εκεί και πέρα, για όσους από εμάς επιθυμούμε να ολοκληρώσουμε μια συναλλαγή με το μέγιστο δυνατό όφελος, παρέχεται η δυνατότητα αξιοποίησης της εμπειρίας των HOMLI Experts. Πρόκειται για μια ομάδα που αναλύει σε βάθος το ακίνητό σου και στη συνέχεια σε καθοδηγεί από την αρχή ως το τέλος με βάση μια συγκεκριμένη και καλά μελετημένη στρατηγική που βασίζεται στους δικούς σου στόχους σε συνδυασμό με τα πραγματικά δεδομένα της αγοράς.

Μάθε περισσότερα σχετικά με τον πλέον καινοτόμο τρόπο πώλησης και ενοικίασης ακινήτων στο thehomli.com.