Η HTC έφερε την κούπα του Europa League

Η HTC έφερε την κούπα του Europa League

Οι φίλοι της τεχνολογίας και του ποδοσφαίρου είδαν αποκλειστικά από την HTC το κύπελλο του UEFA Europa League.

Η HTC, επίσημος παγκόσμιος προμηθευτής Smartphones του UEFA Champions League και του UEFA Europa League, έδωσε την ευκαιρία στο ελληνικό κοινό να θαυμάσει για πρώτη φορά από κοντά την ολοκληρωμένη οικογένεια HTC One αλλά και το τρόπαιο του UEFA Europa League. Δύο τυχεροί, που συμμετείχαν στην κλήρωση, κέρδισαν ένα HTC One και ένα HTC One mini, ενώ η HTC μοίρασε όμορφα αναμνηστικά δώρα στους παρευρισκόμενους.

Διαβάστε ακόμη: HTC: Κυκλοφόρησε το One Max με αναγνώριση δαχτυλικών αποτυπωμάτων

Δεκάδες φίλοι της τεχνολογίας βρέθηκαν στη μεγάλη γιορτή της HTC στο The Mall Athens, όπου είδαν μαζί το πολυβραβευμένο HTC One με το ανθεκτικό σώμα του από αλουμίνιο, την οθόνη 4,7 ιντσών, το HTC One mini που συνδυάζει την οθόνη 4,3 ιντσών με έναν ισχυρό διπύρηνο επεξεργαστή και το HTC One max με την οθόνη των 5,9 ιντσών!

Παράλληλα, ως επίσημος παγκόσμιος προμηθευτής Smartphones του UEFA Champions League και του UEFA Europa League, η HTC έδωσε για πρώτη φορά την ευκαιρία στους λάτρεις του ποδοσφαίρου να θαυμάσουν από κοντά το τρόπαιο του UEFA Europa League και να φωτογραφηθούν μαζί του.