Η Huawei ανάμεσα στα Top 100 Brands

Η Huawei ανάμεσα στα Top 100 Brands

Στη λίστα Best Global Brands της Interbrand συμπεριλήφθηκε η κινεζική εταιρεία Huawei.

 

Η Huawei αποτέλεσε την πρώτη κινεζική εταιρεία που εισήλθε στην λίστα Best Global Brands της Interbrand, με τις εταιρείες με τα πιο πολύτιμα εμπορικά σήματα (brands) σε παγκόσμιο επίπεδο.

Συγκεκριμένα, η Huawei κατέλαβε την 94η θέση στη λίστα με αξία 4,3 δισ. δολαρίων, επιβεβαιώνοντας την ταχέως ανοδική πορεία της. Η Interbrand, χρησιμοποιεί μια συνδυαστική μεθοδολογία για την αξιολόγηση των brands υπολογίζοντας τρεις βασικές παραμέτρους, τις οικονομικές επιδόσεις των προϊόντων και των υπηρεσιών που προσφέρουν, τον ρόλο της μάρκας στην απόφαση αγοράς και την ικανότητα να φέρνει κέρδη.

Σημειώνεται ότι, η Huawei κατέχει αυτή τη στιγμή την 3η θέση σε παραγγελίες smartphones παγκοσμίως. Στο τέλος του 2013, τα προϊόντα και οι υπηρεσίες της διατίθενται σε περισσότερες από 170 χώρες, εξυπηρετώντας περισσότερο από το ένα τρίτο του παγκόσμιου πληθυσμού, ενώ έχει δημιουργήσει περισσότερα από 16 κέντρα R&D σε όλο τον κόσμο, σε χώρες όπως οι Ηνωμένες Πολιτείες, Γερμανία, Σουηδία, Ρωσία, Ινδία και Κίνα.