Η 40χρονη προσφορά του Προέδρου της KPMG Ελλάδος στο ελεγκτικό επάγγελμα

Η 40χρονη προσφορά του Προέδρου της KPMG Ελλάδος στο ελεγκτικό επάγγελμα

Τιμητική βράβευση του  κ. Μάριου Κυριάκου.

Στο πλαίσιο της συνάντησης εργασίας που είχαν στο Λονδίνο μέλη της Διοίκησης του Institute of Chartered Accountant of England & Wales (ICAEW) και του Σώματος Ορκωτών Ελεγκτών Λογιστών (ΣΟΕΛ) το ICAEW βράβευσε τον Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο της KPMG και Αντιπρόεδρο του Εποπτικού Συμβουλίου του ΣΟΕΛ, κ. Μάριο Τ. Κυριάκου, για την 40χρονη προσφορά του στο ελεγκτικό επάγγελμα.

Όπως σχολίασε χαρακτηριστικά ο κ. Ευάγγελος Αποστολάκης, Αντιπρόεδρος της KPMG & Επικεφαλής του Συμβουλευτικού Κλάδου: «Είμαστε όλοι πολύ περήφανοι που η ηγεσία της εταιρείας μας συνεχίζει να κάνει τη διαφορά στην αγορά και στον απαιτητικό χώρο του ελεγκτικού επαγγέλματος».

Το ICAEW είναι το μεγαλύτερο και πιο αναγνωρισμένο Ινστιτούτο Ορκωτών Ελεγκτών στο Ηνωμένο Βασίλειο με περισσότερα από 142 000 μέλη – ορκωτούς λογιστές ανά τον κόσμο, οι οποίοι με την εξειδίκευση, τις δεξιότητες και την πολύχρονη πείρα τους, παρέχουν την τεχνογνωσία τους στη διεθνή λογιστική και στο ελεγκτικό επάγγελμα γενικότερα. Με καινοτόμες εφαρμογές και νέες αναπτυσσόμενες υπηρεσίες το ICAEW προσελκύει συνεχώς νέα μέλη, έχοντας προσθέσει την τελευταία διετία 3 000 νέους επαγγελματίες από όλο τον κόσμο.