Η αδελφή του «Black Panther» θα έχει το δικό της βιβλίο κόμικ

Η αδελφή του «Black Panther» θα έχει το δικό της βιβλίο κόμικ

Η ηθοποιός Λετίσια Ράιτ, που υποδύεται τη Σούρι, προσήλκυσε το κοινό σε τέτοιο βαθμό που η Marvel αποφάσισε να της προσφέρει το δικό της κόμικ.

Οι εκδόσεις Marvel θα κυκλοφορήσουν ένα κόμικ με τις περιπέτειες της αδελφής του υπερήρωα Black Panther, η οποία έγινε διάσημη από την ταινία που ήταν αφιερωμένη στον αδελφό της, την πρώτη του είδους με διανομή σχεδόν αποκλειστικά μαύρη.

Η Σούρι, η μικρή αδελφή, είναι η ιδιοφυία της οικογένειας, ικανή να εφευρίσκει πολλά αντικείμενα και υψηλό τεχνολογικό εξοπλισμό, πολλά από τα οποία εξοπλίζουν τον αδελφό της Τι’Τσάλα, όταν αυτός φοράει τη στολή του Black Panther.

Η ηθοποιός Λετίσια Ράιτ από τη Γουιάνα υποδύεται τη Σούρι, έναν χαρακτήρα με έντονη προσωπικότητα και πολύ χιούμορ που προσήλκυσε το κοινό σε τέτοιο βαθμό που η Marvel αποφάσισε να της προσφέρει το δικό της κόμικ.

Το πρώτο κόμικ της «Shuri – The Black Panther’s sister» θα κυκλοφορήσει τον Οκτώβριο, ανακοίνωσε εκπρόσωπος της Marvel, επιβεβαιώνοντας την πληροφορία του ιστότοπου Bustle.

Παρότι η Σούρι δεν είναι η πρώτη μαύρη ηρωίδα του σύμπαντος των «κόμικς», καθώς προηγήθηκε η Storm, ένα από τα μέλη των X-Men της Marvel, τα κόμικς του είδους που έχουν κεντρικό πρόσωπο μαύρη γυναίκα είναι πολύ σπάνια.

Η Marvel εμπιστεύτηκε στην Αφροαμερικανίδα συγγραφέα Νέντι Οκόραφορ («Who fears death») το σενάριο των περιπετειών της Σούρι.

Η ταινία «Black Panther» αποτέλεσε κατά γενική άποψη καμπή στην ιστορία της εκπροσώπησης των μαύρων στον αμερικανικό κινηματογράφο.

Με έσοδα 1,34 δισεκατομμύριο δολάρια από τα εισιτήρια, ο «Black Panther» είναι στην ένατη θέση των ταινιών μεγάλου μήκους που κατέγραψε τα μεγαλύτερα κέρδη στην ιστορία του κινηματογράφου.