Η Air France βραβεύτηκε για τη δημιουργικότητα και την καινοτομία της

Η εταιρεία απέσπασε το βραβείο TRAVEL D'OR 2016 στην κατηγορία των αερομεταφορών.

Με το βραβείο «Travel d’Or 2016» τιμήθηκε στις 17 Μαρτίου 2016 η Air France στην κατηγορία των αερομεταφορών, μπροστά σε ένα κοινό από 600 επαγγελματίες του τουρισμού.

Το βραβείο αυτό χαιρετίζει τη δημιουργικότητα και την καινοτομία που παρουσιάζει η Air France στην ιστοσελίδα της και γενικότερα στα ψηφιακά της μέσα.

Η ιστοσελίδα www.airfrance.fr σχεδιάστηκε εκ νέου πριν από λίγους μήνες με σκοπό να προσφέρει μια καλύτερη εμπειρία πλοήγησης, ειδικά μέσα από τα tablets. Eπανασχεδιασμένη εργονομικά, η ιστοσελίδα είναι τώρα πιο γρήγορη και εύκολη στη χρήση. Πρόσφατα, η Air France παρουσίασε και τη νέα εφαρμογή της για τα κινητά, η οποία διαθέτει νέα χαρακτηριστικά και νέο σχεδιασμό, καθώς και τη νέα ιστοσελίδα Travel by Air France, έναν ψηφιακό ταξιδιωτικό οδηγό για τους ενθουσιώδεις, απαιτητικούς και περίεργους ταξιδιώτες.

Από την ίδρυσή τους το 2009, τα «Travel d’Or» επιβραβεύουν τις εταιρείες που δραστηριοποιούνται στον τουρισμό και ξεχωρίζουν με τις online υπηρεσίες τους, αναδεικνύοντας τη δημιουργικότητά τους. Για τα βραβεία του 2016 είχαν δηλώσει υποψηφιότητα περισσότερες από 320 ιστοσελίδες, για τις οποίες ψήφισαν περίπου 170.000 χρήστες του διαδικτύου για να επιλέξουν τους νικητές.