Η Amazon ανανέωσε ήδη τον «Άρχοντα των Δαχτυλιδιών» για 2η σεζόν

Η Amazon ανανέωσε ήδη τον «Άρχοντα των Δαχτυλιδιών» για 2η σεζόν
Η προετοιμασία για την πρώτη σεζόν του έργου, η οποία πρόκειται να κινηματογραφηθεί στη Νέα Ζηλανδία, βρίσκεται σε εξέλιξη - παρόλο που οι πηγές στο Variety λένε ότι το πλήρες cast δεν έχει οριστεί ακόμη.

Η Amazon ξέρει πολύ καλά πως ο επερχόμενος Άρχοντας των Δαχτυλιδιών εκτός από πολυδάπανος είναι και εξαιρετικά πολύτιμος για αυτή. Αν και τα γυρίσματα δεν έχουν ξεκινήσει ακόμα, το Deadline επιβεβαιώνει πως οι παραγωγοί της σειράς έδωσαν το πράσινο φως για μία δεύτερη σεζόν του «Άρχοντα».

Μεταφέροντας το μεγάλο θέαμα στις διαστάσεις της μικρής οθόνης και τον πόλεμο των εντυπώσεων στο μέτωπο των διαδικτυακών πλατφορμών, η Amazon που έχει πληρώσει 250 εκατ. δολάρια για δικαιώματα ανακοίνωσε εδώ και πολλούς μήνες πως θα μας ταξιδέψει εκ νέου στη Μέση Γη. Η πολυδάπανη μεταφορά, που θα αφηγηθεί την ιστορία του Δαχτυλιδιού πολύ πριν επισκεφθούμε το Χόμπιτον, είναι το μεγάλο στοίχημα της εταιρείας και έρχεται να καλύψει το κενό φαντασίας μετά το «Game of Thrones».

Το καλοκαίρι αποκαλύφθηκε στον επίσημο λογαριασμό της σειράς στο Twitter η τηλεοπτική «Συντροφιά», που αποτελείται από καταξιωμένους επαγγελματίες του χώρου, υπεύθυνους για μερικές από τις καλύτερες τηλεοπτικές σειρές των τελευταίων χρόνων.

Ο βραβευμένος με Emmy παραγωγός και σεναριογράφος Μπράιαν Κόγκμαν, ο οποίος πήρε μεταγραφή από το Γουέστερος μετά το τέλος των υποχρεώσεών του στο «Game of Thrones» θα μετακομίσει στην Amazon για τις ανάγκες του φιλόδοξου «Άρχοντα». Στη σεναριακή ομάδα συναντάμε διαπρεπή ονόματα: η Τζένιφερ Χάτσισον και ο Τζέισον Καχίλ των δραματικών «Breaking Bad» και «The Sopranos» (αντίστοιχα), ο Τζάστιν Ντομπλ των φαντασμαγορικών «Stranger Things» και η Έλεν Σανγκ του ανατριχιαστικού «Hannibal», θα βρίσκονται πίσω από τη διασκευή.

Τον Μάρτιο το Amazon Prime δημοσίευσε ως teasing μέσω twitter τον χάρτη του Νούμενορ με τη λεζάντα «Καλωσήρθατε στη Δεύτερη Εποχή», και άμεσα οι θαυμαστές και φανατικοί του έργου του Τόλκιν αντιλήφθηκαν με σαφήνεια το περιεχόμενο της νέας τηλεοπτικής σειράς.

Η παραγωγή του «Άρχοντα» θα ξεκινήσει το 2020 και τα πρώτα επεισόδια αναμένεται να κάνουν πρεμιέρα το 2021. Μετά τη σαρωτική επιτυχία του «Game of Thrones», οι περισσότεροι αποζητούν τον τηλεοπτικό διάδοχο στα μονοπάτια της φαντασίας. Το HBO ετοιμάζει ήδη πρίκουελ του «Θρόνου» ενώ η Warner έβαλε στο παιχνίδι την Amazon για να μεταφέρουν το μεγαλείο της Μέσης Γης στη μικρή οθόνη. Στο σχεδιασμό της συμφωνίας συμμετείχε προσωπικά και ο πρόεδρος της Amazon, Τζεφ Μπέζος, ενώ σύμφωνα με το Ρόιτερς, το κόστος της σειράς θα ξεπεράσει τα 500 εκατομμύρια δολάρια.