Η «απελευθέρωση» του Τζόκερ το 2019 στους κινηματογράφους

Η «απελευθέρωση» του Τζόκερ το 2019 στους κινηματογράφους
epa06696474 US actor Joaquin Phoenix poses poses during the photocall for 'You Were Never Really Here in Rome, Italy, 27 April 2018. The movie opens in Italian theaters under the title 'A Beautiful Day' on 01 May. EPA/ETTORE FERRARI

Ανακοινώθηκε η ημερομηνία κυκλοφορίας καθώς και το ποιος θα είναι ο πρωταγωνιστής της νέας ταινίας Τζόκερ.

Ο Τζόκερ θα απελευθερώσει το χάος στις κινηματογραφικές αίθουσες το 2019. Η Warner Bros. έχει ορίσει ως ημερομηνία κυκλοφορίας της ταινίας, την 4η Οκτωβρίου του 2019 για την ανεξάρτητη ταινία της, «Joker», με πρωταγωνιστή τον Χοακίν Φίνιξ.

Η εταιρεία ανέφερε ότι η ταινία, σε σκηνοθεσία του Τοντ Φίλιπς, θα έχει έναν σκοτεινό τόνο, επισημαίνοντας ότι, είναι μία «εξερεύνηση ενός ανθρώπου που η κοινωνία τον αγνοεί, και δεν είναι μόνο μία σπουδαία μελέτη χαρακτήρων, αλλά και μία ευρύτερη προειδοποιητική ιστορία».

Όπως ανέφερε το Variety ο Φίνιξ βρίσκεται σε συνομιλίες με την εταιρεία για να παίξει το πρωταγωνιστικό ρόλο. Μόλις ολοκληρωθεί η συμφωνία θα ξεκινήσουν τα γυρίσματα, κατά πάσα πιθανότητα τον Σεπτέμβριο, με προϋπολογισμό 55 εκατ. δολαρίων.

Το 2016 το ρόλο του Τζόκερ έπαιξε ο Τζάρετ Λέτο στην ταινία «Suicide Squad» και θα παίξει στην επόμενη ταινία υπερηρώων. Η ταινία «Τζόκερ» είναι η τρίτη ταινία που έχει προγραμματιστεί για τις 4 Οκτωβρίου του 2019.