Η Apifon χορηγός στην τεχνολογική έκθεση Beyond 4.0

Η Apifon χορηγός στην τεχνολογική έκθεση Beyond 4.0
Η Apifon, με τη στήριξή της στην έκθεση Beyond 4.0, συμμετέχει στη μετατροπή της Θεσσαλονίκης σε κόμβο τεχνολογίας και καινοτομίας για την ευρύτερη περιοχή και συμβάλλει εποικοδομητικά στον ψηφιακό μετασχηματισμό της Ελλάδας.

Η εταιρεία Apifonθα συμμετέχει ως χορηγός στην τεχνολογική έκθεση Beyond 4.0 που θα διεξαχθεί στην Θεσσαλονίκη για δεύτερη φορά.

Η έκθεση Beyond 4.0 είναι μια από τις μεγαλύτερες εκθέσεις τεχνολογίας που θα πραγματοποιηθεί από την Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου μέχρι και το Σάββατο 1η Οκτωβρίου και έχει σχεδιαστεί για να καλύψει τις ανάγκες και τις προκλήσεις του σήμερα, με στόχο να γίνει το «χωνευτήρι» των πιο λαμπρών μυαλών, ταλέντων και προϊόντων του κόσμου. Σε αυτή την έκθεση παίρνουν μέρος κορυφαίοι ομιλητές και στελέχη εταιρειών και γίνονται λανσαρίσματα προϊόντων και υπηρεσιών από εταιρείες τεχνολογίας που επηρεάζουν αρκετούς κλάδους της οικονομίας. Η Apifon δεν θα μπορούσε να απουσιάζει από αυτή τη διοργάνωση, καθώς οι υπηρεσίες και η τεχνογνωσία της πάνω στο marketing και στις digital επικοινωνίες αποτελούν απαραίτητο εργαλείο για όλες τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις της χώρας μας που έχουν στόχο την αύξηση των πωλήσεων τους αλλά και του  πελατολογίου τους μέσω του ψηφιακού εκσυγχρονισμού.

Επιπλέον, η Apifon, ως εταιρεία τεχνολογίας έχοντας κύριο άξονα το mobile marketing και το business messaging, επιλέγει ως βασικό σκοπό να βελτιστοποιήσει την εμπειρία των πελατών της σύγχρονης μικρομεσαίας επιχείρησης μέσω μιας πολυκαναλικής επικοινωνίας, αναγνωρίζοντας ότι στην εποχή του ψηφιακού και κοινωνικού μετασχηματισμού είναι αναγκαίο να υιοθετηθούν νέες τεχνολογίες που θα ενισχύουν τη «ψηφιακή ενσωμάτωση» των λειτουργιών όλων των υπηρεσιών.

Στηρίζοντας την έκθεση Beyond 4.0, η Apifon συμμετέχει στη μετατροπή της Θεσσαλονίκης σε κόμβο τεχνολογίας και καινοτομίας για την ευρύτερη περιοχή και συμβάλλει εποικοδομητικά στον ψηφιακό μετασχηματισμό της Ελλάδας. Μπορείτε να συναντήσετε τους συνεργάτες της Apifon στο Stand Helexpο 13 (B01).