Η απίστευτη ζωή της Margarita Louis-Dreyfus

Η απίστευτη ζωή της Margarita Louis-Dreyfus

Πώς ζει μια από τις πιο πλούσιες γυναίκες στον κόσμο.

Η Margarita Louis-Dreyfus είναι μια από τις πλουσιότερες γυναίκες του κόσμου, με την αξία της περιουσίας της να αγγίζει τα 6,4 δισ. δολάρια.

H ζωή της Ρωσίδας επιχειρηματία άλλαξε εντελώς, όταν γνώρισε τον σύζυγό της Robert Louis-Dreyfus σε μια πτήση το 1988 και από πωλήτρια εξοπλισμού πληροφορικής έγινε μια καλή μητέρα και νοικοκυρά.

Ωστόσο, όταν ο Louis-Dreyfus έφυγε από τη ζωή από λευχαιμία, λίγα χρόνια αργότερα, η ίδια ανέλαβε τα ηνία της εταιρείας του συζύγου της σε συνεργασία με έναν πρώην επικεφαλής της Εθνικής Τράπεζας της Ελβετίας.

Ας πάρουμε μια γεύση από την απίστευτη ζωή της Margarita Louis-Dreyfus:

Το πραγματικό της όνομα είναι Margarita Bogdanova και γεννήθηκε στο Λένινγκραν της Ρωσίας το 1962. Σε ηλικία επτά ετών, η Louis-Dreyfus έχασε τους γονείς της και ανατράφηκε από τον παππού της, ο οποίος φρόντισε και την εκπαίδευσή της. Η ίδια σπούδασε νομική στο Κρατικό Πανεπιστήμιο της Μόσχας.

Στην πορεία, η Louis-Dreyfus συνέχισε τις σπουδές της, αποκτώντας και δεύτερο πτυχίο στα Οικονομικά από το Leningrad Institute of Soviet Trade. Μετά την απόκτηση του δεύτερου πτυχίου της, η ίδια εργάστηκε ως πωλήτρια εξοπλισμού πληροφορικής.

H Louis-Dreyfus ακόμη παντρέυτηκε στα τέλη της δεκαετίας του ’80 έναν συμφοιτητή της από την Ελβετία, του οποίου το όνομα παραμένει άγνωστο, ενώ ένα χρόνο αργότερα ήρθε ο χωρισμός. Ωστόσο, η ζωή της άλλαξε το 1988, σε μια πτήση από τη Ζυρίχη προς το Λονδίνο, όταν γνώρισε τον Robert Louis-Dreyfus.

Σημειώνεται ότι ο Robert Louis-Dreyfus είναι ξάδερφος της Αμερικανίδας ηθοποιού Julia Louis-Dreyfus, η οποία συμμετέχει στις τηλεοπτικές εκπομπές «Seinfeld» και «Veep».

julia-louis-dreyfus

O Robert Louis-Dreyfus δημιούργησε τη δική του περιουσία από τη διάσωση προβληματικών επιχειρήσεων, συμπεριλαμβανομένου και της εταιρείας αθλητικών ενδυμάτων Adidas, αλλά και της διαφημιστικής εταιρείας Saatchi & Saatchi.

Ο Robert και η Margarita Louis-Dreyfus παντρέυτηκαν το 1992 και απέκτησαν τρία παιδιά, τον Eric και τα δίδυμα Kyril και Maurice (που φωτογραφίζονται με τη μητέρα τους στην παρακάτω εικόνα).

To 1996, o Robert Louis-Dreyfus ήταν ο μεγαλύτερος μέτοχος της διάσημης γαλλικής ομάδας ποδοσφαίρου Olympique de Marseille.

Παρ’ όλα αυτά, ο Robert Louis-Dreyfus έφυγε από τη ζωή το 2009 σε ηλικία 63 ετών. Οι φίλαθλοι της Olympique de Marseille τίμησαν με μια φωτογραφία τον Louis-Dreyfus σε έναν αγώνα ποδοσφαίρου.

Λίγο πριν πεθάνει, ο Robert ανέθεσε στη σύζυγό του τη διαχείριση της ιδιωτικής του εταιρείας, με έδρα το Άμστερνταμ. Αυτό σημαίνει ότι η Margarita ανέλαβε τα καθήκοντα του Προέδρου και στον όμιλο Louis-Dreyfus Group και της γαλλικής ομάδας Olympique de Marseille.

Η προσωπική της ζωή απέκτησε και πάλι νόημα όταν γνώρισε το 2013 τον Philip Hilderbrand, τον Αντιπρόεδρο της αμερικανικής επενδυτικής εταιρείας BlackRock και πρώην Πρόεδρο της Εθνικής Ελβετικής Τράπεζας.

Δεν έχουν γνωστοποιηθεί πολλά σχετικά με την προσωπική τους ζωή, ωστόσο πολλές φωτογραφίες απεικονίζουν τον ελίτ κύκλο στον οποίο κινούνται.

Στις 21 Μαρτίου, ο όμιλος Louis Dreyfus Group επιβεβαίωσε ότι η Margarita γέννησε δίδυμα κορίτσια. Ωστόσο, δεν σχολίασε τίποτα για τον πατέρα.

 

Πηγή: businessinsider