Η Ashoka Greece καλεί τους νέους να γίνουν «Changemakers»

Η Ashoka Greece καλεί τους νέους να γίνουν «Changemakers»

Tο πρόγραμμα ChangemakerXchange έρχεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα για να παρουσιάσει 25 νέους κοινωνικούς επιχειρηματίες από την Ευρώπη και την Ασία. 

Η Ashoka Greece, δίκτυο κοινωνικών επιχειρηματιών, το Ίδρυμα Robert Bosch Stiftung και το ChangemakerXchange Greece 2018, η πλατφόρμα που εντοπίζει, ενώνει και υποστηρίζει τους κορυφαίους νέους κοινωνικούς επιχειρηματίες (Changemakers) συνδιοργανώνουν την “Pitch & Mix” εκδήλωση.

Στην εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 27 Σεπτεμβρίου στις 18:30 – 21:00 στο Impact Hub Athens, το πρόγραμμα “ChangemakerXchange” έρχεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα για να παρουσιάσει 25 νέους κοινωνικούς επιχειρηματίες από την Ευρώπη και την Ασία. Όσοι παρευρεθούν σε αυτή τη βραδιά, θα έχουν τη δυνατότητα να γνωρίσουν τους 25 επίλεκτους Changemakers-νέους επιχειρηματίες του προγράμματος, που έρχονται από κάθε γωνιά του κόσμου, να εμπνευστούν από τις ιστορίες τους και να ακούσουν τις πρωτοβουλίες τους στο χρονικό διάστημα των 90 δευτερολέπτων που θα έχει ο καθένας στη διάθεσή του.

Επιχειρηματίες από τη Γερμανία, τον Λίβανο, την Αλγερία, τη Μάλτα, το Μαρόκο, την Ιταλία, την Συρία, τη Ρουμανία, την Αρμενία, την Παλαιστίνη, τη Βουλγαρία, την Αίγυπτο, τη Ρωσία, τη Γαλλία, τη Σκωτία, τη Νορβηγία και φυσικά την Ελλάδα, θα παρουσιάσουν το όραμά τους για το πώς μπορούν να κάνουν τη διαφορά, να φέρουν την αλλαγή και να ανταποκριθούν με επιτυχία σε κάθε πρόκληση που εμφανίζεται στο δρόμο τους. Παράλληλα, θα είναι μια ευκαιρία για τους 25 επιχειρηματίες να δικτυωθούν με τοπικούς και διεθνείς φορείς, να ανταλλάξουν γνώσεις μεταξύ τους και να δημιουργήσουν πιθανές συνεργασίες με θετικό αντίκτυπο.

Όσοι επιθυμούν να παρευρεθούν στην εκδήλωση μπορούν να κάνουν εγγραφή εδώ: https: //docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSd8cAdEBu6Hy4QJgqg7_EFtxuyTg3dG2_HNx4PxExtsIdFcA/viewform