Η Αθήνα γίνεται ξανά παγκόσμιος εμπορικός προορισμός

Η Αθήνα γίνεται ξανά παγκόσμιος εμπορικός προορισμός

Στις 2 και 3 Οκτωβρίου θα πραγματοποιηθεί το τέταρτο ΤRAVEL TRADE ATHENS.

Για τέταρτη συνεχή χρονιά θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα, στις 2 και 3 Οκτωβρίου, το ΤRAVEL TRADE ATHENS, ο κορυφαίος θεσμός του Δήμου Αθηναίων για την προβολή της πρωτεύουσας στην παγκόσμια τουριστική αγορά.

Η 4η διοργάνωση του ετήσιου τουριστικού επαγγελματικού θεσμού TRAVEL TRADE ATHENS 2016 θα φιλοξενήσει πάνω από 85 εκπροσώπους tour operators, τουριστικών γραφείων και επιχειρήσεων, διοργανωτές συνεδρίων και εκδηλώσεων καθώς και διακεκριμένους δημοσιογράφους ειδικότερα του συνεδριακού τουρισμού από τις ΗΠΑ και την Ευρώπη.

Σύμφωνα με τον δήμαρχο Αθηναίων Γιώργο Καμίνη, φέτος, θα δοθεί ιδιαίτερη έμφαση στον Συνεδριακό Τουρισμό.

O θεσμός του Travel Trade Athens ξεκίνησε το 2013 στο πλαίσιο της στρατηγικής του Δήμου Αθηναίων για την στοχευμένη προβολή της Αθήνας στη διεθνή τουριστική αγορά και για την άμεση ενημέρωση ξένων επιχειρήσεων και επαγγελματιών για τις υπηρεσίες και το τουριστικό προϊόν του προορισμού. Κατά τη διάρκεια των τριών προηγούμενων workshop (2013–2015) πραγματοποιήθηκαν συνολικά περισσότερες από 6.000 συναντήσεις μεταξύ των hosted buyers και επιχειρήσεων της μητροπολιτικής Αθήνας και της Ελλάδας γενικότερα, ενώ φιλοξενήθηκαν συνολικά περίπου 200 αγοραστές (Buyers) από 29 χώρες.