Η Αθήνα μυείται στην υψηλή τέχνη του καλού ποτού

Η Αθήνα μυείται στην υψηλή τέχνη του καλού ποτού

Από την ίδρυσή του το 2009, το WORLD CLASS των Reserve Brands της Diageo, αποτελεί την κορυφαία πλατφόρμα επικοινωνίας με στόχο την έμπνευση και μύηση του κοινού στο fine drinking.

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, η Αθήνα μυείται στην υψηλή τέχνη του καλού ποτού και στη μοναδικότητα των premium spirits σε μία τελετουργία εξερεύνησης με όλες τις αισθήσεις.

Ετοιμαστείτε για ένα ταξίδι γευσιγνωσίας, μία περιπλάνηση στον κόσμο του εκλεκτού και εκλεπτυσμένου. Μια δημιουργική ανάμειξη  υλικών, αισθήσεων και συναισθημάτων.

Για τέσσερις  μέρες το World Class, η κορυφαία πλατφόρμα bartending παγκοσμίως, ανεβάζει ακόμη πιο ψηλά τον πήχη του αθηναϊκού fine drinking, συσπειρώνοντας κάτω από την ίδια στέγη τα εκλεκτότερα αποστάγματα, συναρπαστικά signature serves, 32 από τα επιδραστικότερα αθηναϊκά bars, τους πιο καταξιωμένους και βραβευμένους bartenders και «σερβίροντας» γνώση, γεύσεις, έμπνευση, απόλαυση και διαδραστικές εμπειρίες.

Από 18 έως 21 Μαΐου, στο Παλαιό Χρηματιστήριο, το Athens Fine Drinking by World Class, ο μοναδικός θεσμός μύησης στη φιλοσοφία και κουλτούρα του ποιοτικού ποτού, παρουσιάζει το εντυπωσιακότερο pop-up bar, φιλοξενώντας 32 κορυφαία bars της Αθήνας και τις δημιουργικές fine drinking προτάσεις τους μέσα από τα «Perfect Serves»: Straight, Mixed ή Cocktail. Τρεις μοναδικοί τρόποι σερβιρίσματος των premium spirits, που ενισχύουν την εμπειρία, δίνουν έμφαση στη λεπτομέρεια, αναδεικνύουν τις γεύσεις, εντυπωσιάζουν καινοτομώντας, αλλά και ξαφνιάζουν και με την απλότητά τους.

Τα «Perfect Serves» είναι το «αποτύπωμα» που αφήνει το φετινό Athens Fine Drinking by World Class προσκαλώντας σας σε μια μοναδική γευστική εμπειρία στο κέντρο της Αθήνας.

Get Served και μυηθείτε στην τέχνη του Fine Drinking.

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφτείτε το: http://www.athensfinedrinking.gr ή κατεβάστε δωρεάν την εφαρμογή cliomuse app bit.ly/cliomuse και αναζητήστε την διαδρομή Αthens Fine Drinking.