Η ΑΒ Βασιλόπουλος στηρίζει με τα Πασχαλινά Αβγά ΑΒ την Κιβωτό του Κόσμου

Στα ράφια των καταστημάτων της αλυσίδας τα φετινά Πασχαλινά Αβγά ΑΒ.

Φέτος το Πάσχα, κάποια πράγματα μπορεί να είναι διαφορετικά. Κάποια άλλα όμως παραμένουν ίδια, όπως το να είμαστε δίπλα σε όσους έχουν ανάγκη. Στο ίδιο πνεύμα, τα Πασχαλινά Αβγά ΑΒ μπορούν να αλλάξουν τη ζωή των παιδιών της Κιβωτού του Κόσμου, καθώς, φέτος, με κάθε αγορά ενός Πασχαλινού Αβγού ΑΒ, ενισχύεις και εσύ με 0,30€ το έργο του Οργανισμού.

Και η ΑΒ Βασιλόπουλος, διπλασιάζει το ποσό που θα συγκεντρωθεί, για να συνεισφέρουμε όλοι στη δημιουργία Γεωργικής Σχολής στο Βόλο και την Πωγωγιανή Ιωαννίνων.

Τα πασχαλινά Αβγά ΑΒ, βρίσκονται ήδη στα ράφια των καταστημάτων. Διατίθενται σε δύο διαφορετικά μεγέθη, με διαφορετική τιμή το καθένα. Για ακόμα μια χρονιά οι μικροί μας φίλοι «έντυσαν» τα σοκολατένια πασχαλινά Αβγά με τις μοναδικές ζωγραφιές τους για την Κιβωτό του Κόσμου, για να μας υπενθυμίσουν ότι οι πράξεις αγάπης έχουν ακόμα μεγαλύτερη δύναμη όταν είμαστε όλοι μαζί.

Όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά στην ανακοίνωση της εταιρείας, «στην ΑΒ Βασιλόπουλος πιστεύουμε ότι όλοι μαζί μπορούμε να κάνουμε τη διαφορά στη ζωή των παιδιών που μας έχουν ανάγκη, σήμερα, περισσότερο, παρά ποτέ. Δες πώς διπλασιάζουμε την αγάπη σου με τα Πασχαλινά Αβγά ΑΒ εδώ.».