Η Μπιγιόνσε ξανά στη μάχη κατά του κορωνοϊού με νέα συνεργασία

ΑΠΕ-ΜΠΕ

Η ανερχόμενη βεντέτα της ραπ Μέγκαν Στάλιον ένωσε τις δυνάμεις της με τη βασίλισσα της ποπ Μπιγιονσέ σε μια νέα επανεκτέλεση της επιτυχίας της «Savage» και τα έσοδα από τη συνεργασία θα δωθούν στη μάχη κατά της πανδημίας.

Οι αστέρες της χιπ χοπ Μπιγιόνσε και Μέγκαν Στάλιον ανακοίνωσαν ότι θα συμμαχήσουν κατά του νέου κορωνοϊου και τα έσοδα της συνεργασίας αυτής θα καταβληθούν σε μια φιλανθρωπική οργάνωση στην πόλη του Χιούστον, στο Τέξας, απ’ όπου κατάγονται και οι δύο.

Η ανερχόμενη βεντέτα της ραπ Μέγκαν Στάλιον ένωσε τις δυνάμεις της με τη βασίλισσα της ποπ Μπιγιονσέ σε μια νέα επανεκτέλεση της επιτυχίας της «Savage», που είχε αρχικά ακουστεί τον Μάρτιο στο άλμπουμ της «Suga».

«Οι γοφοί μου κάνουν τικ-τοκ όταν χορεύουν» τραγουδάει η Μπιγιόνσε, αναφερόμενη στην πλατφόρμα βίντεο TikTok, όπου το «Savage» έγινε αρχικά ιδιαίτερα δημοφιλές, καθώς το μοιράζονταν οι χρήστες αναπαράγοντας τη χορογραφία του.

«Καθώς κατάγομαι από το Χιούστον του Τέξας, αυτό σημαίνει ΠΟΛΛΑ για εμένα!» έγραψε στον λογαριασμό της στο Instagram η Στάλιον. «Όλα τα κέρδη από το τραγούδι θα προσφερθούν στο Bread of Life Houston για να στηρίξουμε την πόλη μας κατά τη διάρκεια αυτής της πανδημίας».

Η Μπιγιονσέ έχει ήδη κάνει δωρεά ύψους 6 εκατ. δολαρίων σε οργανώσεις που ασχολούνται με τις ομάδες που έχουν περισσότερο πληγεί από την πανδημία Covid-19 στο Χιούστον, τη Νέα Υόρκη, τη Νέα Ορλεάνη και το Ντιτρόιτ.

Σχετικά άρθρα