Η Blueground προσφέρει 100 διαμερίσματα σε εργαζομένους και εθελοντές στον τομέα της Υγείας

Η Blueground προσφέρει 100 διαμερίσματα σε εργαζομένους και εθελοντές στον τομέα της Υγείας

Η Blueground ανακοινώνει πως προσφέρει 100 πλήρως επιπλωμένα και εξοπλισμένα διαμερίσματα σε εργαζομένους και εθελοντές στον τομέα της Υγείας στις πόλεις όπου δραστηριοποιείται.

Η πρωτοβουλία αυτή υλοποιείται σε συνεργασία με τοπικούς φορείς και οργανισμούς για τη βέλτιστη διανομή των διαμερισμάτων.

Στην Ελλάδα, η Blueground βρίσκεται σε επικοινωνία με τους αρμόδιους φορείς της Υγείας και τα νοσοκομεία αναφοράς για την παροχή διαμονής τόσο σε νοσηλευτές και γιατρούς όσο και σε οικογένειες ασθενών.

«Σε αυτές τις δύσκολες στιγμές είναι σημαντικό να κάνουμε όλοι ό,τι μπορούμε για να βοηθήσουμε στην αντιμετώπιση της πανδημίας. Λόγω της απαγόρευσης των άσκοπων μετακινήσεων και ταξιδιών σε πολλές χώρες στον κόσμο, αυτή τη στιγμή έχουμε επιπλέον διαθεσιμότητα. Αποφασίσαμε, λοιπόν, να προσφέρουμε διαμερίσματα σε εκείνους που το έχουν περισσότερο ανάγκη,  στους συνανθρώπους μας που εργάζονται στα νοσοκομεία αναφοράς αλλά και σε ασθενείς που χρειάζονται έναν ασφαλή χώρο. Βρισκόμαστε σε επικοινωνία με όλους τους σχετικούς φορείς για την αποτελεσματικότερη διάθεση των διαμερισμάτων μας», δήλωσε σχετικά η Βάλια Μαρουγιάννη, Γενική Διευθύντρια Blueground Αθήνας.

Παγκοσμίως, η Blueground συνεργάζεται με αρκετά νοσοκομεία και οργανισμούς που μάχονται κατά της πανδημίας του κορωνοϊού όπως το Mount Sinai στη Νέα Υόρκη, το Shriners Hospital for Children και το Dana Farber Cancer Institute στη Βοστώνη, το George Washington University Hospital στην Ουάσιγκτον και το Dubai Health Authority στο Ντουμπάι.