Η Burberry μπήκε στο…Minecraft

Η Burberry μπήκε στο…Minecraft
epa07001520 A Burberry logo is pictured store in Oxford street in London, Britain, 06 September 2018. The company has announced that will stop burning unsold items after receiving criticisms from environmental organizations across the planet. EPA/FACUNDO ARRIZABALAGA Photo: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Φανταζόσασταν ποτέ ότι θα μπορούσατε να ντύσετε το avatar σας με ρούχα υψηλής ραπτικής;

Με το Minecraft συνεργάστηκε ο βρετανικός οίκος μόδας Burberry για να παρουσιάσει μια κολεξιόν ενδυμάτων μέσα σε παιχνίδι, ένα « σύμπαν Burberry x Minecraft» και μια γκάμα ενδυμάτων σε περιορισμένα κομμάτια στον πραγματικό κόσμο.

Η ψηφιακή κολεξιόν 15 ενδυμάτων δημιουργήθηκε για τους παίκτες του Minecraft και περιλαμβάνει κρεασιόν στις οποίες φιγουράρει το Thomas Burberry Monogram. «Αποτελούμενη από μια περιπέτεια μέσα στο παιχνίδι, την “Burberry: Freedom to Go Beyond“, η συνεργασία επιτρέπει στους καταναλωτές να βυθιστούν και πραγματικά και ψηφιακά σε ένα σύμπαν Burberry x Minecraft» είπαν από τον οίκο μόδας.

Οι παίκτες μπορούν να διαλέξουν από πέντε διαφορετικά στυλ εμφάνισης· απλά λευκά T-shirt, καρώ κασκόλ, φούτερ με το λογότυπο του Burberry και φούστες μέχρι το γόνατο, μεταξύ άλλων.

Τα ενδύματα μπορούν να φορεθούν στο παιχνίδι από τα avatar των χρηστών. Φορώντας κρεασιόν της κολεξιόν, τα avatar μπορούν να ολοκληρώσουν μια γκάμα προκλήσεων, όπως έναν λαβύρινθο με το καρώ μοτίβο του Burberry, σε τέσσερις κόσμους που σχεδιάστηκαν σε συνεργασία με την Blockception που δημιουργεί τους χάρτες του Minecraft. Σε «γεφύρωμα του ψηφιακού με τον φυσικό κόσμο» προχώρησε ο οίκος και οι πελάτες μπορούν να προμηθευτούν κρεασιόν της κολεξιόν από τον ιστότοπο του Burberry.