Η CLOUDBIZ μετονομάζεται σε QIVOS

Η εταιρεία μάρκετινγκ και CRM συνεχίζει την πορεία της αυξάνοντας σημαντικά μέσα στο 2016 τον κύκλο εργασιών της.

Σημαντικά αποτελέσματα κατέγραψε η CLOUDBIZ κατά τη διάρκεια του 2016, σημειώνοντας αύξηση 32,3% στον κύκλο εργασιών, ενισχύοντας σημαντικά τη βάση των εγγεγραμμένων μελών, η οποία, σήμερα, μετράει περισσότερα από τέσσερα εκατομμύρια μέλη.

Όπως αναφέρθηκε σε συνέντευξη Τύπου, με 13 χρόνια δυναμικής ανάπτυξης και παρουσία σε 10 χώρες, το 2016 η εταιρεία προχώρησε σε στρατηγική συνεργασία με τον όμιλο FF Group, με στόχο την περαιτέρω επέκτασή της σε νέες αγορές του εξωτερικού. Ήδη, από τον Ιανουάριο του 2017, η εταιρεία διαθέτει φυσική παρουσία στο Λονδίνο, προσφέροντας υπηρεσίες CRM/Loyalty και e-commerce, ενώ, το δεύτερο εξάμηνο του 2017, η εταιρεία σκοπεύει να έχει φυσική παρουσία και στο Χονγκ Κονγκ.

Παράλληλα, με στόχο να παρέχει ανταγωνιστικές e-commerce υπηρεσίες, η εταιρεία, στην αρχή του έτους, ξεκίνησε στρατηγική συνεργασία με την εταιρεία Salesforce Commerce cloud, η οποία δραστηριοποιείται στον τομέα των e-commerce και digital υπηρεσιών για εκατοντάδες brands του λιανεμπορίου, παγκοσμίως, καθώς και με την εταιρεία Emarsys, κορυφαίο πάροχο λογισμικού αυτοματοποίησης στον τομέα του marketing για το λιανικό και ηλεκτρονικό εμπόριο.

Σε αυτό το πλαίσιο και με στόχο την ενδυνάμωση της παρουσίας της στο εξωτερικό, οι ιδιοκτήτες, Βαγγέλης Καραλής, CEO και Φανή Χαρμπή, COO, αποφάσισαν η CLOUDBIZ να μετονομαστεί σε QIVOS, τονίζοντας ότι το νέο brand name QIVOS εκφράζει τη φιλοσοφία και τις αξίες που διέπουν την εταιρεία για παροχή ολοκληρωμένων και προηγμένων marketing technology υπηρεσιών, που διασφαλίζουν τη βέλτιστη εμπειρία πελάτη για κάθε brand σε όλα τα σημεία επαφής, μέσω omni–channel λύσεων.

Σημειώνεται, ότι στο τέλος του τρέχοντος έτους οι δραστηριότητες της QIVOS στο εξωτερικό αναμένεται να αντιπροσωπεύουν το 50% του συνολικού τζίρου της εταιρείας.

Ο κ. Καραλής, δήλωσε σχετικά: «Το 2016 ήταν μία πολύ καλή χρονιά για εμάς, καθώς καταφέραμε να σημειώσουμε θετικά αποτελέσματα σε όλους τους τομείς και να επιτύχουμε μία πολύ σημαντική και στρατηγική συνεργασία, αυτήν με τον όμιλο FF Group, για την περαιτέρω ενδυνάμωση των δραστηριοτήτων μας και την υλοποίηση του business plan μας για δυναμική επέκταση σε διεθνείς αγορές. Από εφέτος, η CLOUDBIZ γίνεται QIVOS. Το νέο αυτό όνομα εκφράζει πλήρως τη φιλοσοφία και το όραμά μας να παρέχουμε τις πιο σύγχρονες, ολοκληρωμένες και αποτελεσματικές υπηρεσίες στον τομέα του customer loyalty management, σε φυσικό και ηλεκτρονικό κατάστημα. Είμαστε σίγουροι πως το νέο όνομα, οι στρατηγικοί μας συνεργάτες και το ενισχυμένο χαρτοφυλάκιο των υπηρεσιών μας, θα βοηθήσουν ουσιαστικά στο πλάνο μας για δυναμική επέκταση σε περισσότερες χώρες της Ευρώπης και της Ασίας».

Σήμερα, το ανθρώπινο δυναμικό της QIVOS ανέρχεται σε 50+ άτομα, με στόχο, το 2018 οι εργαζόμενοι της εταιρείας να ξεπεράσουν τους 80.

Η QIVOS υλοποιεί έργα επιβράβευσης πιστών πελατών, παρέχει καινοτόμες και αποτελεσματικές υπηρεσίες loyalty management, συμβάλλοντας δυναμικά στην ανοδική πορεία των πωλήσεων και στη διατήρηση του πελατολογίου των εταιρειών που συνεργάζεται.