Η CMA D. ARGOUDELIS & CO S.A. ανακοινώνει τη συνεργασία της με την TNL GROUP

Η CMA D. ARGOUDELIS & CO S.A. ανακοινώνει τη συνεργασία της με την TNL GROUP

Η CMA D. ARGOUDELIS & CO S.A. είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την υπογραφή συμφωνίας με την TNL GROUP.

Η συμφωνία στοχεύει στην ενίσχυση της στρατηγικής συνεργασίας μεταξύ CMA και TNL, εστιάζοντας στην παροχή ολοκληρωμένων λύσεων βάσει έργων στη ναυτιλιακή αγορά της Ανατολικής Μεσογείου. Το όραμα είναι να εξελίξουμε το παγκόσμιο επίπεδο της ψηφιοποίησης και να γνωστοποιήσουμε τον ζωτικό ρόλο του Αυτοματισμού και των Ηλεκτρονικών συστημάτων που αφορούν τη ναυτιλιακή βιομηχανία της νέας γενιάς. Και οι δύο εταιρείες φιλοδοξούν να συμβάλουν στην επιτάχυνση της παγκόσμιας ανάπτυξης αλλά και στη μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα και εξοικονόμηση κόστους.

«Είμαστε ενθουσιασμένοι που αποκτήσαμε αυτή τη σημαντική συνεργασία με την TNL. Η CMA ηγείται της αγοράς στη θαλάσσια αυτονομία και συμμετέχει σε διάφορα έργα που καθορίζουν τα τηλεκατευθυνόμενα και αυτόνομα συστήματα ελέγχου σκαφών για το μέλλον. Στην CMA, πιστεύουμε ότι η ψηφιοποίηση και ο ενισχυμένος αυτοματισμός είναι ζωτικής σημασίας για τη διασφάλιση ενός βιώσιμου, ασφαλούς και κερδοφόρου μέλλοντος για τη ναυτιλιακή βιομηχανία». Ιωάννης & Νικόλαος Αργουδέλης – Διευθύνων Σύμβουλοι της CMA D. ARGOUDELIS & CO S.A.

«Χτίζοντας τον Ηγέτη της Ναυτιλίας της νέας εποχής, η συμφωνία με την CMA θα κατέχει σημαντικό ρόλο. Η TNL βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της τεχνολογικής εξέλιξης των ηλεκτρονικών συστημάτων που αφορούν τη ναυτιλία από την ίδρυσή της. Αναπτύσσουμε ολοκληρωμένες εξατομικευμένες λύσεις και παρέχουμε διάφορες τεχνικές υπηρεσίες στους πελάτες μας. Η CMA είναι ο ιδανικός συνεργάτης στην προσπάθειά μας να υλοποιήσουμε το όραμά μας για σταδιακή και συνεχή βελτίωση, καινοτομία και διαφοροποίηση της αγοράς». Ευάγγελος Ανδριώτης, Διευθύνων Σύμβουλος & Παναγιώτης Σπανός, MD – TNL GROUP