Η Coffee Berry λανσάρει νέα καμπάνια για την καταναλωτική εμπειρία στα καταστήματά της

Η Coffee Berry λανσάρει νέα καμπάνια για την καταναλωτική εμπειρία στα καταστήματά της
«Μέσα από την ταινία προβάλλεται η αισθητική των καταστημάτων μας, ο όμορφος και ζεστός χώρος που φιλοξενούνται τα άριστης ποιότητας προϊόντα μας, και φυσικά η άψογη εξυπηρέτηση και το ζεστό χαμόγελο που προσφέρει απλόχερα το προσωπικό μας», αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση.

Η νέα καμπάνια της εταιρείας Coffee Berry προβάλλεται από την Τρίτη 6/4/2021 στην τηλεόραση. Για τη δημιουργία του νέου spot συνεργάστηκαν η Coffee Berry με την εταιρεία παραγωγής Sting Production.

«Το νέο τηλεοπτικό spot, διάρκειας 20s, έχει στόχο να αναδείξει με έναν άμεσο τρόπο την εμπειρία Coffee Berry και τις όμορφες στιγμές που θέλουμε να απολαμβάνουν οι καταναλωτές, μέσα στα καταστήματά μας. Μέσα από την ταινία προβάλλεται η αισθητική των καταστημάτων μας, ο όμορφος και ζεστός χώρος που φιλοξενούνται τα άριστης ποιότητας προϊόντα μας, και φυσικά η άψογη εξυπηρέτηση και το ζεστό χαμόγελο που προσφέρει απλόχερα το προσωπικό μας.

Στόχος μας είναι ο καταναλωτής να ταυτίσει τα καταστήματά μας με τη στιγμή της χαλάρωσης, της χαράς, της ανεμελιάς και του διαλείμματός του.

Να είμαστε εμείς το σημείο που θα αναζητήσει για την “καλύτερη στιγμή της ημέρας του”»,  δήλωσαν χαρακτηριστικά οι άνθρωποι του Marketing της εταιρείας.

Χαρακτηριστικό σημείο της νέας καμπάνιας είναι η φιλοσοφία του “Tasteful Living” που προτείνει η εταιρεία Coffee Berry σαν τρόπο ζωής για τους καταναλωτές της αλλά και για το ευρύ κοινό. Tο “Τasteful Living” συστήνει μία ζωή με γεύση και αρώματα γεμάτη εμπειρίες ιδανικής ισορροπίας, μία καθημερινότητα που αγκαλιάζει τη σοφία και τον ρυθμό της φύσης, μία ζωή γεμάτη γευστικές στιγμές. Μέσα από την νέα διαφήμιση, μας προσκαλεί να τις ζήσουμε και να τις απολαύσουμε  μαζί,  για να γεμίσουμε τη ζωή και τις ημέρες μας… με πολλές «καλύτερες στιγμές».