Η COSMOTΕ προσφέρει τις κορυφαίες υπηρεσίες φωνής και δεδομένων στην Ελλάδα

Η εταιρεία απέσπασε την πιστοποίηση «BestinTest» από την διεθνώς αναγνωρισμένη εταιρεία μετρήσεων και ελέγχου δικτύων P3 Communications.

Την πιστοποίηση «BestinTest» για την ποιότητα των υπηρεσιών φωνής και δεδομένων απέσπασε η COSMOTE, υπερέχοντας στις ανεξάρτητες συγκριτικές μετρήσεις που πραγματοποίησε η διεθνώς αναγνωρισμένη εταιρεία μετρήσεων και ελέγχου δικτύων, P3 Communications. 

Βάσει των μετρήσεων που πραγματοποιήθηκαν τον περασμένο Μάρτιο, το δίκτυο της COSMOTE πέτυχε το μεγαλύτερο σκορ στην Ελλάδα, συνολικά, αλλά και στις επιμέρους αξιολογήσεις των υπηρεσιών φωνής και δεδομένων. Οι μετρήσεις πραγματοποιήθηκαν με ειδικό επιστημονικό εξοπλισμό (drivetesttools) σε περισσότερες από 20 μεγάλες και μικρές πόλεις, καθώς και οδικούς άξονες. Προσομοίωσαν κανονική χρήση συνδρομητών κινητής τηλεφωνίας σε όλες τις δημοφιλείς υπηρεσίες φωνής και δεδομένων και αποτύπωσαν την τελική εμπειρία που βιώνουν οι πελάτες ως προς την αξιοπιστία, την ποιότητα/πιστότητα ήχου, το χρόνο αποκατάστασης της κλήσης, την ταχύτητα για ανέβασμα και κατέβασμα αρχείων, την ταχύτητα και αξιοπιστία πλοήγησης στο internet, την απρόσκοπτη παρακολούθηση YouTube videos σε HD.

Με την πιστοποίηση «BestinTest»από την P3 Communications, επιβεβαιώνεται για μία ακόμη φορά η ηγετική θέση και η κορυφαία ποιότητα του δικτύου της COSMOTE, που προσφέρει αποδεδειγμένα αξιόπιστο, γρήγορο internet και κορυφαία ποιότητα επικοινωνίας σε όλη την Ελλάδα.