Η Δανάη μετάνιωσε για τη φωτογράφηση στο «Paris Match»

«Έπεσε πάρα πολλή λάσπη, πάρα πολλά ψέματα ειπώθηκαν».

Από τα πρόσωπα που συζητήθηκαν περισσότερο το εξάμηνο που πέρασε ήταν ο Γιάνης Βαρουφάκης και, όπως ήταν φυσικό επακόλουθο και η σύζυγός του, Δανάη Στράτου. Η εικαστικός άνοιξε για πρώτη φορά το σπίτι τους στους Αμπελόκηπους στις αδερφές Ράντη και την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» και μίλησε για το άνδρα της ζωής της, τις αρνητικές κριτικές αλλά και τη πολυσυζητημένη φωτογράφηση στο «Paris Match».

Για τον Γιάνη Βαρουφάκη εξομολογήθηκε: «Έχουμε πάρα πολύ στενό διάλογο και δημιουργικό διάλογο μεταξύ μας σε αυτό το επίπεδο, δηλαδή πιστεύω ότι o ένας επηρεάζει τον άλλον και παίρνει από τον άλλον και εμπνέεται από τον άλλον. Οπότε αυτό είναι πολύ θετικό στοιχείο. Πάντα δοκιμάζεται ένα ζευγάρι, δεν σταματάει αυτό ποτέ» και πρόσθεσε: «Προσπαθούσαμε να βάλουμε όρια. Δηλαδή είχαμε αποφασίσει ότι όταν θα έρχονται δημοσιογράφοι κάτω από το σπίτι μας δεν θα μιλάμε. Γιατί αν μιλάς θα συνεχίζουν αν έρχονται».

Για τις αρνητικές κριτικές που δέχθηκε, είπε: «Έπεσε πάρα πολλή λάσπη, πάρα πολλά ψέματα ειπώθηκαν. Χτυπήθηκε ο Γιάνης για να χτυπηθεί έμμεσα η προσπάθεια της προηγούμενης κυβέρνησης. Υπάρχουν ευθύνες παντού. Όμως προσωπικά δεν το πήρα, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι κάποιες φορές δεν στεναχωρήθηκα γιατί όταν εκτίθεσαι συνέχεια και λένε για σένα ψέματα είναι κάτι πολύ άσχημο.Υπάρχει απογοήτευση γιατί η προσπάθεια που έγινε δεν πέτυχε και πάλι πιστεύω ότι πρέπει να κοιτάμε μπροστά και να προσπαθούμε να αλλάξουμε τα πράγματα προς το καλύτερο!»

ATHENS, GREECE - MARCH 08: Economist and Finance Minister for the Greek government, Yanis Varoufakis is photographed at his home with his wife Danae Stratou a visual artist for Paris Match on March 8, 2015 in Athens, Greece.  (Photo by Baptiste Giroudon/Paris Match/Contour by Getty Images)

Τέλος, σχετικά με τη φωτογράφηση στο γαλλικό περιοδικό παραδέχτηκε ότι έκανε λάθος: «Δεν θα την ξαναέκανα. Μπορεί να μην γυρίζει ο χρόνος πίσω αλλά καμιά φορά στην ζωή μας θα πρέπει να είμαστε πιο προσεκτικοί».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα παρακάτω:

Πηγή: peoplegreece.com