Η ΔΕΗ ονομαστικός και μεγάλος χορηγός του Ποδηλατικού Γύρου Ελλάδας

Η ΔΕΗ ονομαστικός και μεγάλος χορηγός του Ποδηλατικού Γύρου Ελλάδας
Η ΔΕΗ στηρίζει σταθερά τη διοργάνωση με στόχο την περαιτέρω ενίσχυση του αθλητισμού και την ανάπτυξη της ποδηλασίας στην Ελλάδα.

Η ΔΕΗ, για δεύτερη συνεχή χρονιά, βρίσκεται στο πλευρό της Cycling Greece, στηρίζοντας ως ονομαστικός και μεγάλος χορηγός τον μεγαλύτερο ποδηλατικό αγώνα της χώρας, με τη συμμετοχή 20 ομάδων και 120 ποδηλατών υψηλού επιπέδου.

Ο ΔΕΗ Ποδηλατικός Γύρος Ελλάδας 2023, εκκινώντας στις 2 Μαϊου από το Ηράκλειο της Κρήτης και τερματίζοντας στις 6 Μαΐου στην Αρχαία Ολυμπία, φέρνει την Ελλάδα -για μία ακόμη χρονιά- στο επίκεντρο της αγωνιστικής ποδηλασίας προβάλλοντας την χώρα μας σε ολόκληρο τον κόσμο, μέσω της παγκόσμιας τηλεοπτικής μετάδοσης.

Αθλητές από 15 χώρες είναι έτοιμοι να χαρίσουν μοναδικές στιγμές, στις φίλες και φίλους του αθλητισμού και τις ποδηλασίας.

Ο ΔΕΗ Ποδηλατικός Γύρος Ελλάδας αναπτύσσεται με τη στήριξη του Υφυπουργείου Αθλητισμού, καθώς αναβιώθηκε πέρυσι ύστερα από πρωτοβουλία του Υφυπουργού Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη και στοχεύει να εξελιχθεί σε έναν από τους πιο σημαντικούς Γύρους στον κόσμο.

Η ΔΕΗ στηρίζει σταθερά τη διοργάνωση με στόχο την περαιτέρω ενίσχυση του αθλητισμού και την ανάπτυξη της ποδηλασίας στην Ελλάδα.

Η Διευθύντρια Εταιρικών Σχέσεων και Επικοινωνίας της ΔΕΗ, κα Σοφία Δήμτσα, δήλωσε σχετικά:

«Ο ΔΕΗ Ποδηλατικός Γύρος Ελλάδας μας γεμίζει με υπερηφάνεια αλλά και με αίσθημα ευθύνης, απέναντι στις θεμελιώδεις αξίες και τα ιδεώδη του αθλητικού πνεύματος. Παράλληλα, μας δίνεται η ευκαιρία να φέρουμε το ποδήλατο πιο κοντά σε όλους, αναδεικνύοντας όλες τις μορφές του, ως μέσο ψυχαγωγίας και ως ένα από τα βασικότερα μέσα για πράσινη κινητικότητα. Σε κάθε ΕΤΑΠ του ΔΕΗ Ποδηλατικού Γύρου Ελλάδας, βλέπουμε ένα καλύτερο, βιώσιμο και πιο πράσινο μέλλον, βασικά στοιχεία του στρατηγικού σχεδιασμού του ομίλου ΔΕΗ».

Από τις 2 έως τις 6 Μάϊου η καρδιά της Ελλάδας θα κινείται ποδηλατικά και η ΔΕΗ δεν μπορεί παρά να είναι η κινητήρια δύναμη της μεγάλης αυτής προσπάθειας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ: