Η Deloitte Ελλάδος στρατηγικός συνεργάτης του 2ου SingularityU Greece Summit

Η Deloitte Ελλάδος στρατηγικός συνεργάτης του 2ου SingularityU Greece Summit
Για ακόμη μία χρονιά η Deloitte ενώνει τις δυνάμεις της με τον κορυφαίο θεσμό SingularityU Greece Summit και φέρνει το αύριο της τεχνολογίας στο σήμερα των επιχειρήσεων.

Η Deloitte Ελλάδος, στο πλαίσιο της παγκόσμιας στρατηγικής συνεργασίας της εταιρείας με το Singularity University, συνεχίζει την υποστήριξή της ως Platinum Global Partner, στο 2ο SingularityU Greece Summit, που πραγματοποιείται στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, στις 11 και 12 Νοεμβρίου 2019.

Το SingularityU Summit είναι ένα από τα σημαντικότερα τεχνολογικά συνέδρια σε παγκόσμιο επίπεδο, που διαπραγματεύεται την επίδραση των νέων τεχνολογιών στο παρόν και το μέλλον των επιχειρήσεων. Αποτελεί κοιτίδα σκέψης, έρευνας και καινοτόμων δράσεων και στοχεύει να λειτουργεί ως καταλύτης εξέλιξης στην ευημερία και την ανάπτυξη των επιχειρήσεων.

Φέτος, τη σκυτάλη παίρνουν κορυφαίοι ομιλητές, πρωτοπόροι επιστήμονες και entrepreneurs από όλο τον κόσμο που συστήνουν το όραμα του μέλλοντος για την Ελλάδα, με στόχο να επηρεάσουν θετικά τις επιχειρήσεις. Με σύμμαχο τις ψηφιακές τεχνολογίες που μετασχηματίζουν την καθημερινότητα των ανθρώπων, διαμορφώνονται οι συνθήκες ενός καλύτερου αύριο. Τεχνητή Νοημοσύνη, ρομποτική, επαυξημένη και εικονική πραγματικότητα, ψηφιακή παραγωγή, γονιδιωματική, βιοτεχνολογία, αισθητήρες, δίκτυα, νανοτεχνολογία είναι ορισμένα από τα θέματα που θα συζητηθούν στο φετινό συνέδριο. Η Deloitte, ως Platinum Global Partner, του παγκοσμίου φήμης συνεδρίου τεχνολογίας και καινοτομίας, ενισχύει τη διοργάνωση και στοχεύει να εμπνεύσει το κοινό με τις ομιλίες των κορυφαίων στελεχών της.

Αναφορικά με τη υποστήριξη και ενεργή συμμετοχή της Deloitte στο SingularityU Greece Summit, ο Δημήτρης Κουτσόπουλος, CEO της Deloitte Ελλάδος δήλωσε: «Ζούμε σε μια εποχή που πλέον βλέπουμε τις ραγδαίες αλλαγές να επηρεάζουν την καθημερινότητά μας στην προσωπική και στην επαγγελματική μας ζωή. Οι νέες τεχνολογίες και τα νέα επιχειρησιακά μοντέλα που αλλάζουν παρουσιάζουν μια πρόκληση: ή θα τα υιοθετήσουμε και θα προσαρμοστούμε ή θα μείνουμε πίσω. Για δεύτερη συνεχή χρονιά, είμαστε Platinum Partners του SingularityU Greece Summit και προτρέπουμε τις ελληνικές επιχειρήσεις και την ελληνική κοινωνία να γνωρίσουν τις σημαντικές ευκαιρίες που φέρνουν οι σημερινές αλλαγές για ανάπτυξη και να οραματιστούν το μέλλον τους».

Αξίζει να σημειωθεί ότι το Singularity University ξεκίνησε από το ερευνητικό κέντρο της NASA και τη Silicon Valley, όπου ο Peter Diamandis και ο Ray Kurzweil αποφάσισαν να προχωρήσουν στην ίδρυση του κορυφαίου πλέον θεσμού, με στόχο να εκπαιδεύσουν τους μελλοντικούς ηγέτες σε νέες τεχνολογίες που θα έχουν θετικό αντίκτυπο στην οικονομία και την κοινωνία.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το SingularityU Greece Summit και τις ενέργειες της Deloitte στην Ελλάδα μπορείτε να παρακολουθήσετε το παρακάτω βίντεο.