Η διατροφή που θα σας βοηθήσει να πετύχετε τους στόχους σας

Η διατροφή που θα σας βοηθήσει να πετύχετε τους στόχους σας
mid section view of a woman cutting vegetables --- Image by © Royalty-Free/Corbis

Η παραγωγική δίαιτα θα γίνει σύμμαχος στην καθημερινότητα σας.

Το επίπεδο ενέργειας σας και πόσο παραγωγικοί είστε μέσα στη μέρα εξαρτάται άμεσα απ’ τη διατροφή σας.

Εάν θέλετε να έχετε το μυαλό και το σώμα σας να λειτουργεί στο βέλτιστο επίπεδο, τότε θα πρέπει να ακολουθήσετε μια σωστή και ισορροπημένη διατροφή.

Μπορεί να ακούγεται εύκολο, αλλά τι σημαίνει «σωστή διατροφή»;

Με τόσες πολλές διαφορετικές και αντικρουόμενες πληροφορίες για το τι είναι ένα «σωστό πρόγραμμα διατροφής» που υπάρχουν στο διαδίκτυο, μια έρευνα είναι πιο πιθανό να σας αφήσει με περισσότερα ερωτήματα παρά να σας δώσει απαντήσεις.

Ποιο είναι ένα καλό μεσημεριανό σνακ για να έχετε υψηλά επίπεδα ενέργειας; Δεν είναι ούτε οι σοκολάτες ούτε το Red Bull – εκτός αν θέλετε να αποκτήσετε ζάχαρο!

Ό, τι τρώμε, καθώς επίσης και πότε τρώμε συμβάλλει στην υψηλή παραγωγικότητα. Γι αυτό το λόγο η EBOC συνεργάστηκε με το HubSpot ώστε να δημιουργήσουν ένα ενδιαφέρον infographic που θα έχει συγκεντρωμένα όλα εκείνα τα προϊόντα που πρέπει να καταναλώνονται ώστε να σας βοηθήσουν να διατηρήσετε υψηλά επίπεδα ενέργειας και παραγωγικότητας όλη την ημέρα.

Χρησιμοποιήστε το ως οδηγό ώστε να κάνετε την πιο ορθή επιλογή τροφίμων, και μην ξεχνάτε ότι κάθε άτομο θα έχει διαφορετικές διατροφικές ανάγκες – γι αυτό συμβουλευτείτε το γιατρό σας σε κάθε περίπτωση!