Η Dimand ανέθεσε το site του Πύργου Πειραιά στην Design Ambassador

Η Dimand ανέθεσε το site του Πύργου Πειραιά στην Design Ambassador
Το έργο Βρίσκεται στην αρχή της Αθηναϊκής Ριβιέρας και κάνει εγκαίνια την Τρίτη στις 4 Ιουνίου.

Στην καρδιά του λιμανιού του Πειραιά, του μεγαλύτερου λιμανιού επιβατών στην Ευρώπη, ο Πύργος του Πειραιά χτίστηκε αρχικά το 1972 με τη φιλοδοξία να γίνει ορόσημο σε μια περιοχή που εκείνη την εποχή άλλαζε ραγδαία. και να εξελιχθεί σε διεθνή κόμβο για τη ναυτιλία και τις μεταφορές.

Ωστόσο, μετά το 1982, το έργο εγκαταλείφθηκε και ο Πύργος παρέμεινε άδειος για τα επόμενα 50 χρόνια.

Το 2020, η κτηματομεσιτική Dimand σε συνεργασία με την Ευρωπαϊκή Τράπεζα Ανασυγκρότησης και Ανάπτυξης (EBRD) και την Prodea Investments ανέλαβαν την 99χρονη παραχώρηση του Πύργου Πειραιά από τον Δήμο Πειραιά με όραμα να επαναφέρουν το κτίριο στο ορόσημο που ήταν πάντα προοριζόταν να είναι.

Η Κοινοπραξία ανέθεσε στον Βασίλη Μπαρτζώκα και την Design Ambassador την επιμέλεια και υλοποίηση του website και των εφαρμογών προώθησης του project η οποία με την σειρά της επέλεξε και συνεργάστηκε με τον Νίκο Γεωργόπουλο της Marlon Tate για την δημιουργική διεύθυνση και το design.

Η Design Ambassador με τους συνεργάτες της ανέλαβε τον σχεδιασμό, την σκηνοθεσία και την ανάπτυξη της επίσημης ιστοσελίδας του Πύργου του Πειραιά, καταφέρνοντας να τραβήξει την προσοχή επενδυτών, πολιτικών αλλά και της τοπικής κοινωνίας.

Επιπλέον, έκανε το copywriting για όλα τα κείμενα και δημιουργήσε το περιεχόμενο για ολόκληρο το responsive και σύγχρονο ιστότοπο, συμπεριλαμβανομένων προσαρμοσμένων χαρτών και διαδραστικών infographics σχεδιασμένων να αντικατοπτρίζουν την οπτική γλώσσα που δημιουργήσαμε για το κτίριο-ορόσημο.

Δείτε την ιστοσελίδα στην σύνδεση www.piraeustower.gr