Η εφαρμογή που θα βοηθήσει τους κατόχους iPhone να μεταβούν σε Android

Η εφαρμογή που θα βοηθήσει τους κατόχους iPhone να μεταβούν σε Android

Μια εφαρμογή που θα μεταφέρει εύκολα και γρήγορα όλα τα δεδομένα απ' τη μια συσκευή στην άλλη.

«Όποιος αγοράσει iPhone δεν αλλάζει», έτσι λένε. Μήπως τελικά δεν είναι αλήθεια. Η εταιρεία χρησιμοποιεί το δικό της λογισμικό και αυτό δημιουργεί σταθερούς πελάτες οι οποίοι τείνουν να έχουν υπολογιστή, κινητό και τα υπόλοιπα gadgets της ίδιας εταιρείας.

Ισχύει, όμως; Είναι τελικά οι χρήστες του iOS πιστοί στο λογισμικό;

Σύμφωνα με άρθρο της The Telegraph ο τεχνολογικός κολοσσός ετοιμάζει μια εφαρμογή που θα βοηθάει τους χρήστες κινητών της Apple να μεταβούν σε συσκευές Android πιο εύκολα.

Η βρετανική εφημερίδα επικαλείται πηγή απ’ την εταιρεία και ισχυρίζεται πως η Apple έχει συμφωνήσει να κατασκευάσει ένα εργαλείο που θα καταστήσει ευκολότερο για τους χρήστες την εναλλαγή μεταξύ των δύο πλατφορμών.

Η Apple έχει ήδη μια παρόμοια εφαρμογή που εργάζεται προς την αντίθετη κατεύθυνση. Πρόκειται για το «Move to iOS» μια Android εφαρμογή που βοηθά τους χρήστες να μεταφέρουν τις επαφές, τις φωτογραφίες και άλλα δεδομένα σε ένα iPhone. Το «Move to iOS» είναι μια από τις τρεις εφαρμογές που έχει δημιουργήσει η Apple για το Android – μαζί με το Apple Music, και το Beats Pill.

Η φημολογούμενη αυτή εφαρμογή θα βοηθήσει όσους «φοβούνται» αυτήν τη μετάβαση και η οποία προφανώς αναπτύσσεται λόγω της «πίεσης» από μεγάλες επιχειρήσεις ευρωπαϊκών τηλεπικοινωνιών οι οποίοι ανησυχούν με την τάση των χρηστών να μην αλλάζουν τα iPhone.

Η Apple απ’ την πλευρά της δεν έχει επιβεβαιώσει τις φήμες.