Η έκθεση Μάλερ στην πρώτη θέση των πωλήσεων της Amazon

Η έκθεση Μάλερ στην πρώτη θέση των πωλήσεων της Amazon
Photo: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Ο Ειδικός Εισαγγελέας είναι πλέον και επίσημα ένας εξαιρετικά δημοφιλής συγγραφέας.

Η έκθεση για την πιθανή ρωσική επέμβαση στις αμερικανικές προεδρικές εκλογές του 2016, που αναμένονταν εναγωνίως, βρίσκεται στην κορυφή των πωλήσεων στο Amazon.com και κατέχει επίσης την δεύτερη αλλά και την ενδέκατη θέση.

Η δημοφιλέστερη έκδοση της έκθεσης προέρχεται από τον εκδοτικό οίκο Skyhorse και περιέχει εισαγωγή από τον συντηρητικό δικηγόρο και υπέρμαχο του Τραμπ, Άλαν Ντέρσοβιτς. Η έκδοση της Washington Post, η οποία περιέχει και δημοσιεύματα από την εφημερίδα, είναι επί του παρόντος δεύτερη στην Amazon και ένατη στα Barnes και Noble.

Μια τρίτη έκδοση από τον οίκο Melville House, η οποία προσφέρει μόνο την έκθεση και καμία επιπλέον ανάλυση, βρίσκεται στην έκτη θέση των Barnes και Noble και ενδέκατη στην Amazon.

Οι αναγνώστες πληρώνουν μεταξύ 7.50 και 10 δολαρίων για τις διάφορες εκδόσεις της έκθεσης των 448 σελίδων. Η έρευνα που οδήγησε σε αυτήν παρέδωσε περισσότερες από 2800 κλητεύσεις και σχεδόν 500 εντάλματα έρευνας. Περίπου 500 μάρτυρες ανακρίθηκαν. Δεν πρόκειται, ωστόσο, για μια αφήγηση που αναπαράγει όλα τα γεγονότα της προεκλογικής εκστρατείας του 2016.

Φυσικά, αν θέλετε να κάνετε οικονομία, μπορείτε να διαβάσετε την έκθεση δωρεάν στο διαδίκτυο. Είναι ήδη το πιο πολυσυζητημένο πολιτικό θέμα, και προβλέπεται να συνεχίσει να είναι για τις επόμενες εβδομάδες ή μήνες, καθώς Ρεπουμπλικάνοι και Δημοκρατικοί διαφωνούν για τα ευρήματα του Μάλερ και για τις ενέργειες στις  οποίες πρέπει να προχωρήσουν (αν κάτι τέτοιο εν τέλει συμβεί) εναντίον του Ντόναλντ Τραμπ.