Η Ελλάδα με 14 εταιρείες στην «Food and Hotel Asia 2018»

Η Ελλάδα με 14 εταιρείες στην «Food and Hotel Asia 2018»

Επιτυχής η παρουσία των επιχειρηματικών εκπροσώπων της χώρας στη σημαντικότερη διεθνή έκθεση στη Ν.Α. Ασία.

Με ικανοποιητικά αποτελέσματα για τους επιχειρηματίες ολοκληρώθηκε η παρουσία της εθνικής συμμετοχής στη μεγαλύτερη έκθεση τροφίμων, ποτών και ξενοδοχειακού εξοπλισμού στη Ν.Α Ασία «Food and Hotel Asia 2018».

Η έκθεση διεξήχθη στη Σιγκαπούρη μεταξύ 24-27 Απριλίου και η Ελλάδα αντιπροσωπεύθηκε από 14 εταιρείες. Η έκθεση προσέλκυσε 3.500 εκθέτες και 71 εθνικές συμμετοχές από όλο τον κόσμο και περίπου 70.000 εμπορικούς επισκέπτες.

Το εθνικό περίπτερο οργανώθηκε από την Ελληνική Εταιρεία Επενδύσεων και Εξωτερικού Εμπορίου (Enterprise Greece) και φιλοξένησε 10 εταιρείες τροφίμων και ποτών και 4 εταιρείες παραγωγής εξοπλισμού ξενοδοχείων και επαγγελματικών χώρων εστίασης (HORECA).

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, η εθνική συμμετοχή ξεχώρισε τόσο για τα ποιοτικά προϊόντα τροφίμων που παρουσίασε (έξτρα παρθένο ελαιόλαδο, ελιές, μέλι, προϊόντα ζύμης, χυμούς, κλπ) όσο και για τον ποιοτικό και υψηλών κατασκευαστικών προδιαγραφών εξοπλισμό επαγγελματικών χώρων.

Οι Έλληνες εξαγωγείς δήλωσαν ικανοποιημένοι από την ποιότητα των εμπορικών επαφών που πραγματοποίησαν αλλά εξέφρασαν και το ενδιαφέρον τους να συμμετάσχουν ξανά στην επόμενη διοργάνωση το 2020.