Η ελληνική εφαρμογή που «κλείνει το μάτι» στη Deutsche Telekom

Η ελληνική εφαρμογή που «κλείνει το μάτι» στη Deutsche Telekom

Νέα διάκριση για τη Winks που επιλέχτηκε στους νικητές του προγράμματος WARP5 που διοργανώνει το τμήμα για startups της Deutsche Telekom.

Μετά τη διάκριση της ελληνικής εταιρείας Winks στο Πρόγραμμα Υποτροφιών ΟΤΕ-COSMOTE, μια ακόμα βράβευση έρχεται να προστεθεί στην ομάδα των Λαρισαίων.

Η Winks είναι μία mobile εφαρμογή, η οποία μπορεί να μας συνδέσει με άτομα τα οποία βλέπουμε γύρω μας. Συγκεκριμένα, στόχος της εταιρείας είναι να αλλάξουν τον τρόπο με τον οποίο επικοινωνούμε με τα άτομα αυτά, άτομα τα οποία δε γνωρίζουμε αλλά μπορεί να δούμε τυχαία, δίνοντάς μας τη δυνατότητα να επισκεφτούμε τα κοινωνικά τους προφίλ (Facebook, Instagram, Snapchat), να δούμε την ηλικία και το ζώδιο τους καθώς και να δηλώσουμε άμεσα το ενδιαφέρον μας «κλείνοντάς τους το μάτι».

Η εταιρείας έχει 7 μήνες κυκλοφορίας στο App Store και στο Google Play με πάνω από 12 χιλιάδες downloads, 1500 μηνιαίους ενεργούς χρήστες, 200 εκ των οποίων καθημερινά ενεργοί.

Ο Ιερωνυμάκης Παντελής και η ομάδα του κατάφεραν να ανακηρυχθούν νικητές του προγράμματος WARP5 που διοργανώνει η Hubraum, το αρμόδιο τμήμα για startups του ομίλου της Deutsche Telekom.

Η Hubraum επικεντρώνεται στην υποστήριξη καινοτόμων εταιρειών δίνοντας τους πρόσβαση σε αγορές, σε χρηματοδοτήσεις, παρέχοντας τους καθοδήγηση και χώρο συν-εργασίας. Οι ευκαιρίες πρόσβασης στην αγορά βασίζονται στις υποδομές και στους πόρους της Deutsche Telekom.

Η ελληνική τεχνολογική εταιρεία επιλέχθηκε ανάμεσα στις σε 12 startups που θα συνεχίσουν το ταξίδι των 5 εβδομάδων στο πρόγραμμα επιτάχυνσης WARP Fast Track στην Κρακοβία με τελικό στόχο την συνεργασία με εταιρείες του ομίλου και την χρηματοδότηση τους.

Οι τέσσερις εταιρείας που θα συμμετάσχουν είναι οι Linguoo, Vyoocam, Winks και Typingdna.