Η έπαυλη του Τζιν Χάκμαν στο Νέο Μεξικό βρήκε αγοραστή

Η έπαυλη του Τζιν Χάκμαν στο Νέο Μεξικό βρήκε αγοραστή
GENE HACKMAN at the 60th Annual Golden Globe Awards at the Beverly Hills Hilton. 19JAN2003. Paul Smith / Featureflash Photo: Shutterstock
Η πολυτελής κατοικία του δύο φορές βραβευμένου με Όσκαρ ηθοποιού Τζιν Χάκμαν και της συζύγου του, Μπέτσι Αρακάουα, άλλαξε χέρια ελάχιστες ημέρες μετά τη διάθεσή της στην αγορά, επιβεβαιώνοντας την ελκυστικότητά της στους λάτρεις των αρχιτεκτονικών “διαμαντιών” του αμερικανικού Νότου.

Μόλις λίγες ημέρες χρειάστηκαν για να βρεθεί αγοραστής για την εντυπωσιακή έπαυλη του Τζιν Χάκμαν και της συζύγου του, της πιανίστριας Μπέτσι Αρακάουα, από τη στιγμή που βγήκε στην αγορά, αφού αμέσως προσέλκυσε το ενδιαφέρον αγοραστών υψηλού προφίλ.

Η πολυτελής ιδιοκτησία στο Νέο Μεξικό που περιλαμβάνει μια κύρια κατοικία, έναν αυτόνομο ξενώνα και ένα στούντιο συνολικής επιφάνειας περίπου 1.200 τετραγωνικών μέτρων διατέθηκε προς πώληση έναντι σχεδόν 6,3 εκατομμυρίων δολαρίων.

Σύμφωνα με το Robb Report, έχει ήδη γίνει αποδεκτή μια προσφορά υπό όρους.

Ο διάσημος ηθοποιός και η σύζυγός του έζησαν εκεί ολόκληρη την διάρκεια του έγγαμου βίου τους, αφού αγόρασαν το κτήμα το 1990, μία χρονιά πριν παντρευτούν.

Στη συνέχεια προχώρησαν σε μια ριζική ανακαίνιση της έπαυλης με τη συμβολή του κατασκευαστή Νταγκ ΜακΝτάουελ (Doug McDowell) και των αρχιτεκτόνων της Studio Arquitectura.

Το αποτέλεσμα είναι μια μοναδική αρχιτεκτονική σύνθεση που παντρεύει το παραδοσιακό στυλ πουέμπλο με αποικιακά στοιχεία και ισπανικό μπαρόκ, προσφέροντας ανεμπόδιστη θέα που εκτείνεται από τα όρη Jemez μέχρι το Κολοράντο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ: